AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
bu anahtar benim anahtarla aynı tek farkı sustalı bu. Sadece o sustalı dönen demir ucu benim anahtar gibi yapması lazım içi taşınır zaten. Ama kodlama gerekir mi acaba.
Hocam ben 2 hafta once sanayiye gittim adam merkezi kilit beynini buldu tuslara asili tugarak okuttu bilmiyorum ama

byAndroid

byAndroid

Üye

hoşuma gitti ama bayan saati :D Erkek takamaz mı bunu

0MG90

0MG90

Üye
Bunu aldım

Şunları da alsam mı almasam mı bilemiyorum, eldiven güzel duruyor

Şu da iPad için

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Dürbün yada teleskop almayı düşünüyorum.yüksek puanlı bi satıcıdan akşam sorun çıkar mı

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
keske oyunda satilsa

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Bir bina penceresi nokta kadar görünüyor kaç x zoom alsam net gösterir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Telefonlu saat düşünüyorum aslında . 100/200 civarı ama kalite tedirgin ediyor . Ve Pil verim doğruluğu

Skarz

Skarz

Üye
Arkadaşlar geçen ayın 27sinde kulaklık siparişi verdim aktarmalarda sürünüyor hala şuan şehir dışındayım adreside değiştiremiyorum posta geldiğinde nasıl alabilirim adres değişikliği yapılıyormu yoksa gerimi döner?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Telefonlu saat düşünüyorum aslında . 100/200 civarı ama kalite tedirgin ediyor . Ve Pil verim doğruluğu
O tip birşey gümrükten geçmez, hiç almayı denemeyin bile.
Arkadaşlar geçen ayın 27sinde kulaklık siparişi verdim aktarmalarda sürünüyor hala şuan şehir dışındayım adreside değiştiremiyorum posta geldiğinde nasıl alabilirim adres değişikliği yapılıyormu yoksa gerimi döner?
O bölgedeki PTT yi arayıp durumu anlatın ve bir arkadaşınızı oraya yönlendirin durumu çözebilirler belki.

• Beğen
Tepkiler: Skarz
Skarz

Skarz

Üye
O tip birşey gümrükten geçmez, hiç almayı denemeyin bile.

O bölgedeki PTT yi arayıp durumu anlatın ve bir arkadaşınızı oraya yönlendirin durumu çözebilirler belki.
Teşekkürler hocam umarım anlayışlı olurda ptt hallederiz o kadar bekledim geri giderse hevesim kalmayacak

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
bidost06

bidost06

Üye
Teşekkürler hocam umarım anlayışlı olurda ptt hallederiz o kadar bekledim geri giderse hevesim kalmayacak
Büyük ihtimal kabul ederler kuryeye bağlı sorumluluk kabul ederse götürür tatlı dille anlatmaya bak [emoji3] [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: Skarz
byAndroid

byAndroid

Üye
İlk siparişim olan geçen ayın 19 aldığım şey daha gelmedi ondan sonrada 5-6 bişey aldım onlar hiç gelmedi beklemekteyiz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ürünlerden bir tanesi gelmedi hala. Siparişi 12 ağustosta vermiştim. Yani 35 gün falan olmuş. Bugün mail gelmiş aliexpressten alıcı koruması 4 gün sonra bitiyor diye. Sizce dispute açmalımıyım ? Satıcıya mesaj attım. Bakalım ne diyecek.

bidost06

bidost06

Üye
ürünlerden bir tanesi gelmedi hala. Siparişi 12 ağustosta vermiştim. Yani 35 gün falan olmuş. Bugün mail gelmiş aliexpressten alıcı koruması 4 gün sonra bitiyor diye. Sizce dispute açmalımıyım ? Satıcıya mesaj attım. Bakalım ne diyecek.
Satıcı ilgiliyse hallet sorunu eğer biiblemiyorsa hiç acıma benim 20 gün olduğu halde açtım satıcı,cevap vermiyordu çünkü

Jus7ice

Jus7ice

Üye
aliexpresste yay ve havalı tüfek aradım hiç yoktu galiba satılmasına izin verilmiyor :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Dispute aç bence çünkü direkt onaylanır.Daha sonra dispute iptal etsen bile süre kazanıyosun kargo teslimi için.

Üst Alt