byAndroid
Üye
17tracko programın ismi ney telden nasıl bakılıyor ?
17tracko programın ismi ney telden nasıl bakılıyor ?
teşekkürler17track
Hocam ben 2 hafta once sanayiye gittim adam merkezi kilit beynini buldu tuslara asili tugarak okuttu bilmiyorum amabu anahtar benim anahtarla aynı tek farkı sustalı bu. Sadece o sustalı dönen demir ucu benim anahtar gibi yapması lazım içi taşınır zaten. Ama kodlama gerekir mi acaba.
Çıkarmaz heralde ama teleskop önermem. Dürbün alDürbün yada teleskop almayı düşünüyorum.yüksek puanlı bi satıcıdan akşam sorun çıkar mı
Çıkarmaz heralde ama teleskop önermem. Dürbün al

O tip birşey gümrükten geçmez, hiç almayı denemeyin bile.Telefonlu saat düşünüyorum aslında . 100/200 civarı ama kalite tedirgin ediyor . Ve Pil verim doğruluğu
O bölgedeki PTT yi arayıp durumu anlatın ve bir arkadaşınızı oraya yönlendirin durumu çözebilirler belki.Arkadaşlar geçen ayın 27sinde kulaklık siparişi verdim aktarmalarda sürünüyor hala şuan şehir dışındayım adreside değiştiremiyorum posta geldiğinde nasıl alabilirim adres değişikliği yapılıyormu yoksa gerimi döner?
Teşekkürler hocam umarım anlayışlı olurda ptt hallederiz o kadar bekledim geri giderse hevesim kalmayacakO tip birşey gümrükten geçmez, hiç almayı denemeyin bile.
O bölgedeki PTT yi arayıp durumu anlatın ve bir arkadaşınızı oraya yönlendirin durumu çözebilirler belki.
Büyük ihtimal kabul ederler kuryeye bağlı sorumluluk kabul ederse götürür tatlı dille anlatmaya bak [emoji3] [emoji3]Teşekkürler hocam umarım anlayışlı olurda ptt hallederiz o kadar bekledim geri giderse hevesim kalmayacak
Satıcı ilgiliyse hallet sorunu eğer biiblemiyorsa hiç acıma benim 20 gün olduğu halde açtım satıcı,cevap vermiyordu çünküürünlerden bir tanesi gelmedi hala. Siparişi 12 ağustosta vermiştim. Yani 35 gün falan olmuş. Bugün mail gelmiş aliexpressten alıcı koruması 4 gün sonra bitiyor diye. Sizce dispute açmalımıyım ? Satıcıya mesaj attım. Bakalım ne diyecek.
ürünlerden bir tanesi gelmedi hala. Siparişi 12 ağustosta vermiştim. Yani 35 gün falan olmuş. Bugün mail gelmiş aliexpressten alıcı koruması 4 gün sonra bitiyor diye. Sizce dispute açmalımıyım ? Satıcıya mesaj attım. Bakalım ne diyecek.