1 dolar 3 lira oldu çok fazla, 2.6'ya falan inerse alırımZaten 2.5 $ yani 7.5 TL.
Kaça düşerse alacaksın![]()
1 dolar 3 lira oldu çok fazla, 2.6'ya falan inerse alırım
Kaçmıyo zaten alt tarafı kılıf
Kesinlikle katılıyorum büyük miktarda alışveriş olmadığı zaman doların çok büyük etkisi yok seçim var %50 hükümet kurulur desek %50 koalisyon olsa desek zaman kaybı hükümet kurulamazsa %50 olarak dolar daha çok fırlıcak beklediğine değmicek alt tarafı 2 3 lira fazla yine burdan fiyata göre kaliteli bence beklemeDoların fiyatını boşver 7.5 TL yerine 6.5 TL ödemek içinmi bekleyeceksin?
Mesela 1 yıl beklemen gerekti değecek mi 1tl için? ?
Cimriyim arkadaş sonra alırım ayrıca tek onu almıycam, Allah Allah niye uzatıyonuz kiDoların fiyatını boşver 7.5 TL yerine 6.5 TL ödemek içinmi bekleyeceksin?
Mesela 1 yıl beklemen gerekti değecek mi 1tl için? ?
Cimriyim arkadaş sonra alırım ayrıca tek onu almıycam, Allah Allah niye uzatıyonuz ki
Merhaba, satıcı geri bildirimlerine ve sipariş sayısına dikkat et eğer hala güvenemiyorsan satıcıya mesaj at ingilizce cevap veriyorsa ilgili satıcıdır onun haricinde pek birşey kalmıyor çok nadir insanı mağdur edebiliyorlar dikkat edersen sorun çıkcağını sanmam iyi alışverişler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ürünleri almayı düşünüyorum yorum alabilirmiyim satıcı vs sıkıntı olurmu ilk alışverişim olacak ne yapmalıyım
Kargo numaran varsa takip edebilirsin geçen işlemleri eğer olmazsa satıcıya mesaj atarsın cevap verirse ortak yol bulursunuz bilgilendirir seni cevap vermeyip zora sokarsa kargon gelmediği için dispute açıp para iadesi isteyebilirsinaramalarımda ücretsiz sevkiyat,en fazla puanlı ve en çok geri bildirimi işaretledim öyle baktım.mesela ürün 30 gün yazıyor ama 25-27 gün geçti gelmedi ne yapmam lazım bu durumda t ile başlayan bişey duymuştum
eğer olan bi kredi kartınız varsa sanal kart oluşturup (örneğin 50 dolarlık)ben ilk siparişimi 1 saat içerisinde yapacağım
pttye gidip kart alacam daha zor gelio çıkmak
Telefon mu? Ne aldınız telefon olarak birde satıcı linkini yollar mısınız bir bakayım hangi modeller mevcutBeni de yaz kulübe
almadığım ürün kalmadı
-telefon
-wifi kartı
-bluetooth gamepad
-kılıf (10-20 tane vardır)
-kulaklık
-tablet pili
-kablosuz şarj padi ve anteni
-özel usb kabloları
-wifi anteni
--vsvs aylık bi ürün geliyor
ilk alış verişlerimden birinde almıştımTelefon mu? Ne aldınız telefon olarak birde satıcı linkini yollar mısınız bir bakayım hangi modeller mevcut

Anladım bende htc m8 alıcam satıcıyla konuştum imeiyi de kendisi atcak imei vermemi bekliyor hehehehilk alış verişlerimden birinde almıştım
UMI X1 aldım imei numarsını değiştirmek için içinde hazır programı bile vardı
satıcı isimini hatırlmıyorum 2012 de almıştım yanlış hatırlamıyorsam