AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
yandex money kullanan varmı ödeme türü olarak?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
1 dolar 3 lira oldu çok fazla, 2.6'ya falan inerse alırım
Kaçmıyo zaten alt tarafı kılıf

Doların fiyatını boşver 7.5 TL yerine 6.5 TL ödemek içinmi bekleyeceksin?
Mesela 1 yıl beklemen gerekti değecek mi 1tl için? ?

bidost06

bidost06

Üye
Kesinlikle katılıyorum büyük miktarda alışveriş olmadığı zaman doların çok büyük etkisi yok seçim var %50 hükümet kurulur desek %50 koalisyon olsa desek zaman kaybı hükümet kurulamazsa %50 olarak dolar daha çok fırlıcak beklediğine değmicek alt tarafı 2 3 lira fazla yine burdan fiyata göre kaliteli bence bekleme

0MG90

0MG90

Üye
Cimriyim arkadaş sonra alırım ayrıca tek onu almıycam, Allah Allah niye uzatıyonuz ki

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Joker.

Joker.

Üye
@Mad EagLe ek olarak :)

-Telefon kısmı sakat belirttiğiniz gibi bunun dışında 3G/4G gibi bağlantıları destekleyen her ürün için geçerli.Yani bir tablet alabilirsiniz fakat fiyat barajını aşmaması dışında 3G gibi bir desteği varsa da vergi ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cimriyim arkadaş sonra alırım ayrıca tek onu almıycam, Allah Allah niye uzatıyonuz ki

Ne alacağın beni alakadar etmiyor yazdığın yorumda olanı konuşuyorum ben cimriysende senin sorunun baştan yazaydın. Maaşını yada harçlığını ben vermiyorum zaten istediğin gibi harcayabilirsin paranı sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ablamın hesabındanda siparişler vermiştik benim siparişler geleli 2-3 hafta oldu. Aynı gün vermiştik onunkiler yok sadece bi tane geldi. Acaba gelip geri mi döndü pttye falan ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ptt de olabilir oraya sormak en iyisi :hmmm

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye

bu ürünleri almayı düşünüyorum yorum alabilirmiyim satıcı vs sıkıntı olurmu ilk alışverişim olacak ne yapmalıyım

bidost06

bidost06

Üye

bu ürünleri almayı düşünüyorum yorum alabilirmiyim satıcı vs sıkıntı olurmu ilk alışverişim olacak ne yapmalıyım
Merhaba, satıcı geri bildirimlerine ve sipariş sayısına dikkat et eğer hala güvenemiyorsan satıcıya mesaj at ingilizce cevap veriyorsa ilgili satıcıdır onun haricinde pek birşey kalmıyor çok nadir insanı mağdur edebiliyorlar dikkat edersen sorun çıkcağını sanmam iyi alışverişler.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
aramalarımda ücretsiz sevkiyat,en fazla puanlı ve en çok geri bildirimi işaretledim öyle baktım.mesela ürün 30 gün yazıyor ama 25-27 gün geçti gelmedi ne yapmam lazım bu durumda t ile başlayan bişey duymuştum

bidost06

bidost06

Üye
aramalarımda ücretsiz sevkiyat,en fazla puanlı ve en çok geri bildirimi işaretledim öyle baktım.mesela ürün 30 gün yazıyor ama 25-27 gün geçti gelmedi ne yapmam lazım bu durumda t ile başlayan bişey duymuştum
Kargo numaran varsa takip edebilirsin geçen işlemleri eğer olmazsa satıcıya mesaj atarsın cevap verirse ortak yol bulursunuz bilgilendirir seni cevap vermeyip zora sokarsa kargon gelmediği için dispute açıp para iadesi isteyebilirsin

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beni de yaz kulübe
almadığım ürün kalmadı :ehe
-telefon
-wifi kartı
-bluetooth gamepad
-kılıf (10-20 tane vardır)
-kulaklık
-tablet pili
-kablosuz şarj padi ve anteni
-özel usb kabloları
-wifi anteni
--vsvs aylık bi ürün geliyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ben ilk siparişimi 1 saat içerisinde yapacağım :D
pttye gidip kart alacam daha zor gelio çıkmak

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben ilk siparişimi 1 saat içerisinde yapacağım :D
pttye gidip kart alacam daha zor gelio çıkmak
eğer olan bi kredi kartınız varsa sanal kart oluşturup (örneğin 50 dolarlık)
güvenlinlik sorununu en aza indirebilirsiniz

bidost06

bidost06

Üye
Beni de yaz kulübe
almadığım ürün kalmadı :ehe
-telefon
-wifi kartı
-bluetooth gamepad
-kılıf (10-20 tane vardır)
-kulaklık
-tablet pili
-kablosuz şarj padi ve anteni
-özel usb kabloları
-wifi anteni
--vsvs aylık bi ürün geliyor
Telefon mu? Ne aldınız telefon olarak birde satıcı linkini yollar mısınız bir bakayım hangi modeller mevcut

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefon mu? Ne aldınız telefon olarak birde satıcı linkini yollar mısınız bir bakayım hangi modeller mevcut
ilk alış verişlerimden birinde almıştım
UMI X1 aldım imei numarsını değiştirmek için içinde hazır programı bile vardı :ehe
satıcı isimini hatırlmıyorum 2012 de almıştım yanlış hatırlamıyorsam

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
sipariş geçmişinden satıcı ismine bakabilme durumun varmı

bidost06

bidost06

Üye
ilk alış verişlerimden birinde almıştım
UMI X1 aldım imei numarsını değiştirmek için içinde hazır programı bile vardı :ehe
satıcı isimini hatırlmıyorum 2012 de almıştım yanlış hatırlamıyorsam
Anladım bende htc m8 alıcam satıcıyla konuştum imeiyi de kendisi atcak imei vermemi bekliyor heheheh

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve Alo_Azrail

Üst Alt