AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

farrow

Üye
IMEI para veripmi değiştirtiyoruz yoksa kendimizde yapabilirmiyiz?

Ayakkabı konusu net herhalde,hiçbir şekilde vergisiz (77 TL) getirtemiyoruz değil mi?

geldi ,derisi vs çok kalite ;

bidost06

bidost06

Üye

Ayakkabı konusu net herhalde,hiçbir şekilde vergisiz (77 TL) getirtemiyoruz değil mi?

Bazı cihazlarda unlocked yazıyor daha önceden kırıp yolluyorlar ı cihzları yazılım ile atabiliyorsun diye biliyorum bide hiç oynanmamışları var onlarıda teknik servis yapıyor box cihazı ile öyle biliyorum

• Beğen
Tepkiler: farrow
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
satıcı bana 3 dolar teklif etti en çok satılan ürünlerine baktım kız arkadaşıma saat alacaktım sepete atmıştım baktım o saat var 2.80 hoş bi saat mesaj attım paypalım yok bunu gönder diye bakalım kabul edecek mi :D

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye

kredi kartlığı kaç günde geldi ve renk tek mi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Saat geldi bugün 14. Günüydü :D

Skarz

Skarz

Üye
Saat geldi bugün 14. Günüydü :D

Hayırlı olsun kardeşim güzel saat

Redmi note 2 almayı düşünüyorum güvenilir gümrük için kolaylık yapan satıcılar varmı arkadaşlar s4ümün 3.yili doldu ekran sol üstten morarmaya başladı acil yardımcı olun beyler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tekirdağ

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
benimde 3 yıldız verdiğim ürünün satıcısı ücretin yarısını iade etmeyi teklif etti bende onun yerine ürünlerine baktım sepete attığım bir saat vardı baktım o da satıyor onu gönder dedim kabul etti :)

bidost06

bidost06

Üye
Hayırlı olsun kardeşim güzel saat

Redmi note 2 almayı düşünüyorum güvenilir gümrük için kolaylık yapan satıcılar varmı arkadaşlar s4ümün 3.yili doldu ekran sol üstten morarmaya başladı acil yardımcı olun beyler
Redmi için yok ama htc m8 lg, g3 g2 için var bi satıcı türkiyeye gümrük için kolaylık yapıyormuş bizzat kendim sordum

• Beğen
Tepkiler: Skarz
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Selamlar :)
Almak istediğim şeyler var fakat paypal ile ödemek istiyorum. Satıcıların paypal ile satıp satmadığını öğrenmenin kolay yolu var mı ?
Öğrenmenin yolu satın ala basıp devam etmek fakat her ürün içinde ayrı ayrı bakmak iyi değil :ehe

vaterfa

vaterfa

Üye
Almak istediğim şeyler var fakat paypal ile ödemek istiyorum. Satıcıların paypal ile satıp satmadığını öğrenmenin kolay yolu var mı ?
Öğrenmenin yolu satın ala basıp devam etmek fakat her ürün içinde ayrı ayrı bakmak iyi değil :ehe
paypal kart alıp paypal hesabınla birleştirme yapılabiliyordu galiba o şekilde yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Sana denk geliyo bunlar iyi alışveriş yapıyosun :D

satıcılara dikkat ederim :ehe
Güven sıkıntın varsa enparaya başvur bir çok yerde indirim veriyor. Hesap işletim ücreti yok havale, eft ücreti yok. Sanal kart gibi zaten. Ben onu kullanıyorum alışverişlerde içine para atıyorum öyle :) Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben Mi Band almak istiyorum birkaç güne yardımcı olabilecek var mı :tebessüm:

Üst Alt