Bazı cihazlarda unlocked yazıyor daha önceden kırıp yolluyorlar ı cihzları yazılım ile atabiliyorsun diye biliyorum bide hiç oynanmamışları var onlarıda teknik servis yapıyor box cihazı ile öyle biliyorumIMEI para veripmi değiştirtiyoruz yoksa kendimizde yapabilirmiyiz?
Ayakkabı konusu net herhalde,hiçbir şekilde vergisiz (77 TL) getirtemiyoruz değil mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgeldi ,derisi vs çok kalite ;
kredi kartlığı kaç günde geldi ve renk tek mi?IMEI para veripmi değiştirtiyoruz yoksa kendimizde yapabilirmiyiz?
Ayakkabı konusu net herhalde,hiçbir şekilde vergisiz (77 TL) getirtemiyoruz değil mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgeldi ,derisi vs çok kalite ;
Hayırlı olsun kardeşim güzel saatSaat geldi bugün 14. Günüydü
Hangi şehire 14 günde geldiSaat geldi bugün 14. Günüydü
Link verirmisinSaat geldi bugün 14. Günüydü
benimde 3 yıldız verdiğim ürünün satıcısı ücretin yarısını iade etmeyi teklif etti bende onun yerine ürünlerine baktım sepete attığım bir saat vardı baktım o da satıyor onu gönder dedim kabul etti![]()

Link verirmisin
Redmi için yok ama htc m8 lg, g3 g2 için var bi satıcı türkiyeye gümrük için kolaylık yapıyormuş bizzat kendim sordumHayırlı olsun kardeşim güzel saat
Redmi note 2 almayı düşünüyorum güvenilir gümrük için kolaylık yapan satıcılar varmı arkadaşlar s4ümün 3.yili doldu ekran sol üstten morarmaya başladı acil yardımcı olun beyler
paypal kart alıp paypal hesabınla birleştirme yapılabiliyordu galiba o şekilde yapabilirsinSelamlar
Almak istediğim şeyler var fakat paypal ile ödemek istiyorum. Satıcıların paypal ile satıp satmadığını öğrenmenin kolay yolu var mı ?
Öğrenmenin yolu satın ala basıp devam etmek fakat her ürün içinde ayrı ayrı bakmak iyi değil![]()
kredi kartlığı kaç günde geldi ve renk tek mi?
satıcılara dikkat ederimSana denk geliyo bunlar iyi alışveriş yapıyosun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güven sıkıntın varsa enparaya başvur bir çok yerde indirim veriyor. Hesap işletim ücreti yok havale, eft ücreti yok. Sanal kart gibi zaten. Ben onu kullanıyorum alışverişlerde içine para atıyorum öyleSelamlar
Almak istediğim şeyler var fakat paypal ile ödemek istiyorum. Satıcıların paypal ile satıp satmadığını öğrenmenin kolay yolu var mı ?
Öğrenmenin yolu satın ala basıp devam etmek fakat her ürün içinde ayrı ayrı bakmak iyi değil![]()
Tavsiye ederim.Link gönderirmisinRedmi için yok ama htc m8 lg, g3 g2 için var bi satıcı türkiyeye gümrük için kolaylık yapıyormuş bizzat kendim sordum
Yardım edebilirim hangi konuda yardım lazım?Ben Mi Band almak istiyorum birkaç güne yardımcı olabilecek var mı![]()
Biraz geride paylaşmıştım bakabilirsinLink gönderirmisin