AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
Evet Skmei saat (6.88 $)gerçekten çok hoş. Mode tuşundan içeriğindeki renkleri değiştirebiliyorsun. Açıklamasında yazıyordu. Bu saatlerin hepsini oğluma hediye aldım. Birini taksın, çıkarsın öbürünü taksın, değiştire değiştire kullansın istedim.
renk değişmesimi ?.Farketmedim nasıl yapıyoruz?
Evet Skmei saat (6.88 $)gerçekten çok hoş. Mode tuşundan içeriğindeki renkleri değiştirebiliyorsun. Açıklamasında yazıyordu. Bu saatlerin hepsini oğluma hediye aldım. Birini taksın, çıkarsın öbürünü taksın, değiştire değiştire kullansın istedim.
Orjinal değil ama bayağı kaliteli bir şey .

ettu

ettu

Üye
Saat gelince göreceğiz. İngilizce açıklamasında yazıyordu. Ayrıca 50 mt suya dalışta dahi su geçirmez yazıyor.

ettu

ettu

Üye
Light butonundan ayarlanabiliyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bu saat güzel çok satılıyor ayrıca curren ve skmei saatleri çok çok iyi. Curren saatlerinin aynıları N11'de falan 60-70 liradan satılıyor. Bunlarda beğendiğim bir kaç saat daha çok var gerçi de sepet çok doldu :D

Karavelaa

Üye
bu saat güzel çok satılıyor ayrıca curren ve skmei saatleri çok çok iyi. Curren saatlerinin aynıları N11'de falan 60-70 liradan satılıyor. Bunlarda beğendiğim bir kaç saat daha çok var gerçi de sepet çok doldu :D

Ama bunlar orjinal SKMİE değil bildiğim kadarı ile :ehe
Light butonundan ayarlanabiliyor.
Burda sadece ışık özelliğini anlatmış.

İkinci saat'den superdeals'da vardı.Order sayısı azdı hemde satıcı puanı 93 olduğu için almadım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ama bunlar orjinal SKMİE değil bildiğim kadarı ile :ehe

Burda sadece ışık özelliğini anlatmış.

İkinci saat'den superdeals'da vardı.Order sayısı azdı hemde satıcı puanı 93 olduğu için almadım.
bunlar rastgele görüp attıklarım alırken detaylı inceleyip alacağım :D Şunu soracam arkadaşlar sipariş limitimiz var mı toplu alışveriş yapan var mı ? Yani şuan benim 4 siparişim var atıyorum sepetimde baya ürün var 10 ürün daha alsam sıkıntı çıkar mı satıcılar hep farklı ama. Gümrükten sıkıntı çıkar mı toplu alışveriş yapan var mı ?

byAndroid

byAndroid

Üye
SKMEİ saatlerinin hepsi güzel ama dur link atayım.
Pc ye geçince detaylı bakıcam ben bir tane beğendim onun linkini de atarım. Kalp atış hızı falanda vardı beğendim de 13 dolardı

byAndroid

byAndroid

Üye
Yok bildiğimiz saat skmei az sonra pc ye geçince link atarım skmei saatler de hep birbirine benziyor :D
edit: bu işte
aslında ben hem dijital hemde analog ikisi birarada bulunan saaatleri seviyorum ama bu saateki özellikler cezbettti . Şöyle jaga saat falan yok mu burda

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
Tipini sevmedim la :D.Jaga saat derken ?
Yok bildiğimiz saat skmei az sonra pc ye geçince link atarım skmei saatler de hep birbirine benziyor :D
edit: bu işte
aslında ben hem dijital hemde analog ikisi birarada bulunan saaatleri seviyorum ama bu saateki özellikler cezbettti . Şöyle jaga saat falan yok mu burda

byAndroid

byAndroid

Üye
7 dalırdı şimdi o satıcıda 10 dalır olmuş.Başka satıcıda 7 dalıra var.Tavsiye ederim.Ondanda ED9 aldım :ehe

Kalp ölçeni beğenmedim.Yandaki yeşili çok kötü be :D
yeşili iğrenç zaten turuncu yada kendi rengini almayı düşünüyorum kalp ölçeği falan sonra kalori havamız olur başka satıcılarda daha pahalı. Başka güzel saatte bulamadım zaten

Karavelaa

Üye
yeşili iğrenç zaten turuncu yada kendi rengini almayı düşünüyorum kalp ölçeği falan sonra kalori havamız olur başka satıcılarda daha pahalı. Başka güzel saatte bulamadım zaten
Saatmi yok yolluyorum hemen :blink:

Sipariş olarak filtreledim.İstersen en uygunda yapabilirsin.Hepsi çok güzel bunların. ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
Saatmi yok yolluyorum hemen :blink:

Sipariş olarak filtreledim.İstersen en uygunda yapabilirsin.Hepsi çok güzel bunların. ;)
analog saat takmamda zaten . Skmei kadarda güzel dijital saat yok
edit: fiyata ne diyonuz başka satıcıda 26-32 dolara kadar değişiyor indirime girmiş zaten Paypalla alamıyoz heralde

brk-rtrk

Üye
5 dolar gibi küçük Bi miktar ile başladım bakalım Çin işlerine :D

Üst Alt