The Pancar
Üye
Bende sıkıntı yok ama link vereyim.Ayakkabı aliexpress te gözükmüyor
Buraya geldiğinde PTT seni arar zaten merak etmeBeyler yardım edin 25 dolar civar 6 ayrı peket olarak sipariş geçtim fakat iletişim adı kısmına isim yazmak yerine Türk sitelerindeki gibi ev yazmıştım internet te bu tür paketler geldiği gibi satıcıya geri döner diyor gerçekten böyle mi ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olur mu
yarına özel indirimler var aliexpres'de kaçırmayın derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok, indirimde olan var gerçekten. Tabi bazılar 10 dolarlık ürünü 15 dolar gösterip 9 dolara satacak mesela 11.11'de. İndirim indirimdir sonuçtaİndirim filan yok 1 hafta önce ürünlerin fiyatı ikiye katlandı. Yarın normal fiyatına satacaklar.
Çoğu satıcı bunu yapıyor. 18 dolara satılan saat 35 dolar olmuş. İndirim ile 17~18 dolar. Bunun gibi milyon tane ürün çıkar. Bazı ürünlerde var ama çoğunluk maalesef indirim felan değil bindirip indirmişler.[emoji38]İndirim filan yok 1 hafta önce ürünlerin fiyatı ikiye katlandı. Yarın normal fiyatına satacaklar.
Ürün önerin la 5-10 liralık kullanışlı alalım
Amazon zaten Türkiye'ye gönderim yapıyordumrb arkadaşlar konu dışı olacak aynı indirim amazondada var seagete hard disklerde kampanya var kaçırmayın derim benceamazon türkiyeyede gönderimi başladıydı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pardon türkçe olmuş ücretsiz kargoda başlamış galiba konuda mevcut: Amazon, Türkçe oldu! Türkiye'ye ücretsiz kargo hizmeti başladı!Amazon zaten Türkiye'ye gönderim yapıyordu
amazon.de .com'a göre şu an pahalıpardon türkçe olmuş ücretsiz kargoda başlamış galiba konuda mevcut: Amazon, Türkçe oldu! Türkiye'ye ücretsiz kargo hizmeti başladı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?