Bahadir_fb
Üye
Şarj durumu nasıl işte kullanmak için düşünüyorum sık sık görüşme yapmam ama bazen tek görüşmenin 10-15 dakika sürdüğü de olur umarım iyi dayanıyodur.
Seller shipping method'dan da nefret ederim ama en yüksek sipariş ve yorum da seller shipping ürünlerine gelmiş
Sarji iyi sanirim tam test edemedim ama sabah şarj ettim, 1,5 saat filan şarkı dinledim yani konuşma yok hala şarjı var. Bence fiyatına göre iyi ama şimdide aklım linkteki kulaklıkta kaldı alsam mı acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı telefonlarda olduğu gibi düşünürsek bayağı bi ince batarya akımı düşük olabilir
@Mad EagLe Halis almıştı bluedio kulaklık ona sorabilirsin kalitesini
EtkileyiciKaliteli, yani telefonun kulaklığı ile arasında fark yok gibi
Etkileyicişarj durumu nasıl ?
selamın aleyküm arkadaşlar ben lg g2 nin bu cıhazını sipariş edeceğim en yakın zamanda sizce hangi modelini tercih etmeliyim Not kargo dhl olduğu için bence gümrüğe falan girmez birde sizin fikrinizi alayım mantıklı değilmi sizce ?
cevap için teşekkürler satıcıyla mutlaka irtibata gececeğim yalnız dhl kargo tarafından gönderiliyor ondan güveniyorumGümrükten geçecek mi bakalım.Satıcıya mesaj at gerekli önlemleri alsın.D802 seç Avrupaya gelen cihazlar 800-801 ve 802.
Teşekkür ederim cevap için bakalım sonucu er geç yazarımİşini şansa,başkasının insiyatifine bırakma.
Gümrüğe takıldı gibisinden mesajlar var.
Bu hırkanın mavisi çok hoşuma gitti, feci alasım var
Dolar çok fırlamasaydı... Bi ara LCW, DeFacto falan gezeyim bakayım böyle var mıTekstil ürünlerinin fiyatı buradan uygun degil. Bence ürünü burda bulabiliyorsaniz hiç uğraşmayın taa çinden almaya
Dolar çok fırlamasaydı... Bi ara LCW, DeFacto falan gezeyim bakayım böyle var mı
Ovv 120 çok yaBak aynısı gibi altıda var
Ovv 120 çok yaAynısını buldum 28 dolarmış
Haftaya mağazaları bir gezeyim bakayım böyle bulabilecek miyim
Ovv 120 çok yaAynısını buldum 28 dolarmış
Haftaya mağazaları bir gezeyim bakayım böyle bulabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?