AliExpress Kullananlar Kulübü

Konu Sahibi
Dispute aç bence çünkü direkt onaylanır.Daha sonra dispute iptal etsen bile süre kazanıyosun kargo teslimi için.
1.40 dolarlık bir ürün satıcı süreyi uzatmış tonla özür dilemiş. 1.40 dolarlık ürün açmadım

Tepkiler: Jus7ice

0MG90

Üye
Ben eBay'dan temperli cam için 2,5 ay, Aliexpress'ten kılıf için 1,5 ay bekledim. Bekleyin bir şey olmaz

Ptt ciler dümen yapabilirler mi 1 ay oldu ürün gelmedi daha

Benimde öyle gümrüğe geldi yazıyodur büyük ihtimal kaçında türkiyeye girmiş eğer yeni girdiyse 2 haftayı bulabiliyor daha fazlası sıkıntı

Benimde ayın 4 unde turkiye ye geldi hala ses seda yok. Arayada bayram giriyor beklemeye devam

bidost06

Üye
Benimde ayın 4 unde turkiye ye geldi hala ses seda yok. Arayada bayram giriyor beklemeye devam
geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyor

Tepkiler: Bahadir_fb

0MG90

Üye
Aliexpress Paypal ödemeyi kaldırarak kötü yaptı. eBay'da beni 2 ay beklettiler Paypal ile dava açtım 1 günde paramı geri aldım.

geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyor

Uygulamada "tartisma ac" bolumu var. İtiraz edersek ordanmi itiraz ediyoruz sorun oldugunda?

bidost06

Üye
Koruma ne oluyor? Kargo suresimi?
alıcı koruma süresi size süre veriyor mesela 60 gün bu günler,içerisinde kargo gelmezse dispute açıp paranızı,alabiliyosunuz yada satıcı,ile iletişime geçip süreyi uzattırabiliyorsunuz beklemek için çok fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizi korumak için böyle yöntem yapmışlar

Tepkiler: Bahadir_fb

Hmm tamamdir dostum eyvallah

Benimkide 9-10 gündür Türkiyede ses seda yok bekliyoruz bakalım