Sarangni
Üye
Şans işi. 7-8 dolarlık ürünüm 42 güne geldi. 0,50$ lık ürünüm 14 güne.
Yanwen genellikle çok uzatıyor.Benim en erken gözlükler geldi o da 13 günde. Genel de 20-30 gün arasında geliyor. 60 günde gelen ürün de oldu oda ayrı mesele. China Post kullanmıyorlarsa bazen sıkıntı olabiliyor.
Seçenekler de Yanwen görünce yanaşmıyorum zaten. Adamlar 2 ürünü 60 günde geldi. O arada unuttum onayı da sistem otomatik vermiş oldu.Yanwen genellikle çok uzatıyor.. Ama dediğim gibi 0,50$ lık ürün Yanwen ile geldi.
Seçenekler de Yanwen görünce yanaşmıyorum zaten. Adamlar 2 ürünü 60 günde geldi. O arada unuttum onayı da sistem otomatik vermiş oldu.
İkisi aynı yaklaşık. Satıcı yöntemi dediyse korkacaksın. Muhtemelen Yanwen oluyor.China post ve Hong Kong air mail ile geliyor bakalım hangisi daha hızlı
Takır takır bildirim geliyor mobil tapatalk
serir led degil flexible neon diye geciyor, 3 metre tek parca bisiklete sarmayi dusumuyorumPeki sitede var mı ?
serir led degil flexible neon diye geciyor, 3 metre tek parca bisiklete sarmayi dusumuyorum
Linki atın da bende bisiklete alıyım. Zaten alışveriş yaptığım herşey bisiklet içinserir led degil flexible neon diye geciyor, 3 metre tek parca bisiklete sarmayi dusumuyorum
aynen o urun sahininden de bulmustum yirmi liraya almadim simdi burda denk gelince alasim geldi, ben farkli saticidan aldim amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer bunlardan bahsediyorsan gerçekten çok güzele benziyor. İnceleyeyimde alabilirim.
Gelince resimlerini at gece çek ama.aynen o urun sahininden de bulmustum yirmi liraya almadim simdi burda denk gelince alasim geldi, ben farkli saticidan aldim ama
Linki atın da bende bisiklete alıyım. Zaten alışveriş yaptığım herşey bisiklet içinxxd
Son cevaplardada görülse olay tamamdır.Konu baya faydalı herkes açılmasını bekliyormuşhayırlı olsun herkese güle güle kullansınlar
Bisiklete yol bilgisayarı.Ben bi renkli sibop yol bilgisayarı aldım şeritte iyi olur aslında
AynenBisiklete yol bilgisayarı.
Aynenkilometre falan saat herşey var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?