Alertme v1.9

Sponsorlu Bağlantılar

nokia3230

Üye
    Konu Sahibi
Alertme v1.9
Bu uygulama da By Samir tarafından hazırlanmış.Çalışma mantığı telefona ellemek yasak.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: evren2012, yenko, molodoy7 ve 8 diğerleri

hakan.cbs

Üye
telefona yükledim ama açılmıyor teşekkür.

taylan_cay

Üye
calıştırmak için system klasörün acık olası lazım

NobLe

NobLe

Üye
Hmm bir deneyel,m bakalım güzel mi paylaşım için sagol

artuklu

Üye
indirdim denedim kurdum ve başarı ile çalıştı.kardeşim emeğine sağlik.ama pek kullanışlı sayılmaz.;)

musti50

Üye
kardesim ben kurdum ama program acilmiyo

NobLe

NobLe

Üye
Evet kardeşim bende indirdim kurdum fakat program açılmıyor Nokia N95 8 GB de program açılmıyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben kurdum ve calistirdim N95 8gb

seroglu

Üye
sertifika hatası veriyor

AHMET2525

AHMET2525

Üye
ne samiri lan bu program benim istersen googleye alertme yaz gör ahmet yıldırım diye alla
alla

ali-baba83

Üye
uyurken bi gozunuz telefonda olmaz.biri çalmaya kalksa alarm verir.bence super

--------------- Ekleme ---------------

yanlız programı hafiza kartıa kurdum calısmadı.tel hafızasına kurdum yıne calısmadı.n95 8gb ve hackli.neden calışmadı anlamadım.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
emegine saglık.güzel pro ama telefonum hack'li yani sistem klasörleriacık oldugu halde acılmıyor

ali-baba83

Üye
nedved kardes sende calıstımı

musti50

Üye
arkadaslar ben biliyorum niye calismadini telefonunuzda accelerator plugin (nokmote gibi programlari calistirir) varsa onu silin ve bunu indirin
icinde 1.4.4,Python scriptshell,Megapymodulpack 1.52 Alertme v1.5 bunlarin hepsini tele yükleyin alertme haric cünkü yeni versionu burdan indirin tammamdir iste bukadar

suat1111

suat1111

Üye
arkadaş lar pronun çalışa bilmesi için phayton uygulamasının cihazınızda kurulu olması lazım

ali-baba83

Üye
hersey kurulu.ama program yınede acılmıyor

eSTaLavrA

Üye
arkadasım telefonum N95 8 gb phyton miton hıc bısı kurulu degıl telefon hackli accelerometer kurulu pro takır takır calısıyor. yalnız samirin sitesinden ındırdım saygılar

proo2000

proo2000

Üye
pro ne işe yarıyor tam olarak bi açıklama lütfen ...

ReLax66

Üye
sertifika hatası verdi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt