enigma
Üye
erkek aldatıyorsa kadınla aldatıyor kadın aldatıyorsa erkekle aldatıyor (diğerlerini yok sayıyorum)
zincirleme bir reaksiyon aslında çiftlerden birinin ilgisinin kopması herşeyin başlangıcı olabilir bu bir tartışma ile başlayacağı kesin. ben ömrü hayatımda hiçkimseyi aldatmadım en kötüsü olsun yine aldatmam bu benimle o kız arasında olan birşey değil ALLAH la benim aramda olan bişey.
siz ne derseniz deyin aşk bir oyundur.
zincirleme bir reaksiyon aslında çiftlerden birinin ilgisinin kopması herşeyin başlangıcı olabilir bu bir tartışma ile başlayacağı kesin. ben ömrü hayatımda hiçkimseyi aldatmadım en kötüsü olsun yine aldatmam bu benimle o kız arasında olan birşey değil ALLAH la benim aramda olan bişey.
siz ne derseniz deyin aşk bir oyundur.

oyun olarak düşünenler, aşkı yaşamamış, yaşayamamış kişilerdir...
herkes kendındekını yasar
şunu diyeyim benim oyun dediğim şey gönül eğlendirmek değil !!! dalga geçmek değil !!! boşa kürek çekmek değil!!! benim demek istediğim sonuna kadar kendin olursan bu dünyada hiçkimseyle anlaşamazsın bunun içinde onun hoşuna giden tavırları bir deste gül gibi verirsin ama gülün üstünde senin isteklerini beyan eden küçük sevimli bir kart olmalıdır. oyun dediğim şey onuda mutlu etmek kendinide mutlu etmek için fazladan bonus kazandıran hal , hareket ve tümce gruplarıdır. bu arada yaşımın 26 olması ve doyumsayarak yaşadığımdan dolayı hertürlü aşkı (iyi-kötü) yaşadım eeeee evlilik çağıda yakın kimseyi kaybetmek yada bu konuda hata yapmak istemem benim için en önemli mevzu budur ve işten bile önemli şuan için. zaman içerisinde bana hak vereceksin tabiki beni hatırlarsan