alaStar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sorun olmadı ufak bir takılma olmadı parasına deydi bence
Ben teknosadan aldım başka yerde yok diye biliyorum malesef bir bilgim yokta teknosada iyi fiyatıda uygun.
rami wonderla aynı gpu 205 fiyatı 600 tl teknosada 2. dediğini çok güldümo telefonun rami cpu su gpusu ve fiyatı nedir?
- - - Eklendi - - -
özellikleri galaxy wonderla aynı sayılır; 100 tl daha ekleyip wondarda alabilirsin sebep= sar değeri daha düşük + daha iyi destek ve garanti.
rami wonderla aynı gpu 205 fiyatı 600 tl teknosada 2. dediğini çok güldüm100 tl hiç deymez ayrıca bunun ekran büyük wonderin oc lu 1.4 oluyor bi katıldığım sar tamam o daha düşüktür alcatelin kitapçıkta 0.590 küsür yazıyordu ama destek kelimesi saçma olmuş samsung wondere destek vermiyor ıcs almıyıcak ama alcatel eylülde alıcak
o telefonun rami cpu su gpusu ve fiyatı nedir?
- - - Eklendi - - -
özellikleri galaxy wonderla aynı sayılır; 100 tl daha ekleyip wondarda alabilirsin sebep= sar değeri daha düşük + daha iyi destek ve garanti.
rami wonderla aynı gpu 205 fiyatı 600 tl teknosada 2. dediğini çok güldüm100 tl hiç deymez ayrıca bunun ekran büyük wonderin oc lu 1.4 oluyor bi katıldığım sar tamam o daha düşüktür alcatelin kitapçıkta 0.590 küsür yazıyordu ama destek kelimesi saçma olmuş samsung wondere destek vermiyor ıcs almıyıcak ama alcatel eylülde alıcak
ben donanımsal ve telefon + emaille yapacağın teknik destekten bahsediyodum ve sar değeri telefonun her şeyidir.
- - - Eklendi - - -
son olarak; cihazı root edip zaten kendinde kurabilirsin ics veya jelly.
Doğrudur dediğin zaten ben ego tatmin etmiyorum samsung da dünya markası kabul uzatmaya gerek yok bn özelliklerini ve tipini beğenerek aldım zaten fiyatıda uygundu iyi forumlar
kardeşim ego tatmin edecekseniz başka yerde tatmin edin veya şuraya yazdıklarımı kötülemeyin; alcatel bir dünya markasımıdır bilmem fakat samsung bir dünya markasıdır (eğer marka olmayı ilgi çekici buluyorsan) ayrıca alacatel alan pekte fazla bulunmadığı için hem servise giden bir telefon hemde sorun yaşayan bir telefon zaten bulamassın. ayrıca hem havası hem tasarımı hemde benchmark testleri bakımından samsung önde + tecrübesi yüksek genel olarak üst kesime hitab eden ve arayüz bakımından alcateli oldukça gerilerde bırakan ayrıca daha çok rom desteği bulabileceğiniz dokunmatik konusunda daha hassas yapan üstelik sar değeri oldukça düşük cihazlar çıkaran; ve çıkardığı her teknolojisi anında trend olan bir firmanın telefonuyla alcatelin kıyaslanabilmesi bile olağan dışı. beni konuşturmayın.
Tamam saol kardeşimşuan satmayı düşünmüyorum ama teknosadan niye almıyorsunki ?
istanbulda olsan bana sat derdim kardeşArkadaşlar cihazı 28 Temmuzdan bu yana kullanıyorum ve çok memnunum iyiki almışım. 1.4 ghz cpu 512 mb ram,4:3 inç ekranıda harika wonder alacaktım reset sorunu yüzünden almadım. Alcatel ICS desteğide alacakmış.ama sıkılınca satarım. 1 - 2 ayda telefon değiştiren biriyim.sar değeri 0.590 haberiniz olsun.Elinde Samsung Wave 1 ve ya 2 si olan fazla kullanılmaış cihazıolan arkadaşlarla takas edebilirm. Ankara dayım.
ben mayıs ayında almıştım ilk başda donmalar vardı format attım eser kalmadı havanın sıcak olduğu dönemlerde ısınma vardı ki o dönem ısınmayan tel yok du ben ekranın büyüklüğüne heves ettimde aldım iyi ki almışım o fiyata en iyi cihaz mass efect3 bi oyun vardı adını unuttum sd dosyası 2.7 gb idi onu bile çok rahat oynadım vede alacak arkadaşlara tavsiye ederim Zaten dengesizin biri malcatel demişti bu telefona o yüzden 1 ay ceza aldım
olmazsa bi fan kuralım ya bu tel için bu kadar kullanan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?