Alcatel OT-890d telefon nasıl root apılır+Uygulamaları hafızaya atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazax

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel OT-890d telefon nasıl root apılır+Uygulamaları hafızaya atma
Alcatel OT-890d telefon nasıl root apılır+uygulamaları hafızya atma nasıl yapılır. sağolun.birde usbdebugging modda driver bulamadım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
telefon yaygin olmadigindan tek caren z4root sanirim. rootladiktan sonra link2sd ile uygulamalari tasirsin.

ramazax

Üye
    Konu Sahibi
z4root olmuyo

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
baska bi yontem olacagini sanmiyorum. googleda arastir bi.

ramazax

Üye
    Konu Sahibi
google dan denendim hiçbir program olmuyo.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
baska yontem yok kardes. oyle kullan artik. keske almasaydin.

ramazax

Üye
    Konu Sahibi
yo telefon çok güzel sadece root yok çifthatlı androidde gayet iyi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla dene gördüğün yöntemleri. bişey diyemicem.

jasper3516

Üye
kardes ben kullanıyorum root da edelı cook oldu unlock root diye aratursan googleda oradan sıteye baglanırsın oradan usb hata ayıklama modunu aktıf et sonra programı kurunca root yazan kısma tıkla karsına gelenlerıde next de sonra unlock olur sonra telefonu yenıden baslat o kadar

atillaahmetalp

Üye
kardes ben kullanıyorum root da edelı cook oldu unlock root diye aratursan googleda oradan sıteye baglanırsın oradan usb hata ayıklama modunu aktıf et sonra programı kurunca root yazan kısma tıkla karsına gelenlerıde next de sonra unlock olur sonra telefonu yenıden baslat o kadar

Merhaba arkadaşım,
Unlock root önerin ile telefonu rootladım ve gayette rahat bir işlem oldu öncelikle sağol.
Bir iki bilgin dahilinde ise ricam daha olacak,telefonun hızını 1 GHZ yapabilmenin bir yolu varmıdır?
Birde 2.2 Froyanın üstüne 2.3 yada 4.0 yüklemesi yapabiliyormuyuz?Kendi sitesinden bir türlü güncellemeyi yapamadım.
Bilgilerini rica ederim.
Saygılarımla,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt