Alcatel OneTouch Pixi 4 modeller, CES 2016 öncesi duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Alcatel OneTouch Pixi 4 modeller, CES 2016 öncesi duyuruldu
CES 2016 yaklaşırken, teknoloji devlerinden duyurular da gelmeye başladı…


Çin’in büyük donanım devlerinden bir tanesi olan TCL Corp, Alcatel OneTouch olarak akıllı telefon ve tablet modelleri sunuyor ve 2016 ile birlikte de yepyeni modellerle karşımıza geliyor. Bir kaç gün sonra Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı öncesinde bazı duyurular gerçekleştirdi.



Actatel OneTouch, CES 2016’da görücüye çıkartacağı yeni Pixi 4 serisini resmi olarak duyurdu. Bu yeni seri 3.5″, 4″ olarak iki akıllı telefon içerirken, ayrıca 6″ olarak phablet ve 7″ olarak da tablet içeriyor. Tüm cihazların Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi üzerinde çalıştığını belirtelim.

Henüz bu yeni cihazların donanım özelikleri hakkında bilgiler bulunmazken, CES 2016 sürecinde ortaya çıkacağını söyleyelim. Firma yeni Pixi 4 modelleri “Premium Giriş Seviyesi” olarak tanımlıyor. Özellikle bu akıllı telefonlar ve tablette, batarya süresi ve kameralara odaklanılmış.

Bu Android cihazların yanı sıra, ayrıca Alcatel OneTouch Pixi 3 olarak bir de Windows tablet sunulacak. Bu tablet 8″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve işletim sistemi de Windows 10 olarak yer alacak.

Ayrıca giyilebilir cihaz da sunacak olan firmadan CareTime Children’s Watch olarak çocuklara yönelik akıllı saat de geliyor.

Alcatel OneTouch Pixi 4 modeller, CES 2016 öncesi duyuruldu - MaxiCep
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Alcatel bu işi artık beceremiyor.
 


Üst Alt