Alcatel Onetouch Idol 4 ve 4S sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel Onetouch Idol 4 ve 4S sızdırıldı
Alcatel OneTouch tarafından geliştirilen iki yeni akıllı telefon Idol 4 ve 4S hakkında bilgiler internete sızdırıldı.



Bir zamanların efsane cep telefonu markası Alcatel, Çin merkezli TCL firması tarafından satın alındıktan sonra Alcatel OneTouch markası altında akıllı telefonlar sunmaya başlamıştı. Bugün Alcatel OneTouch destek sitesinde iki yeni akıllı telefon, teknik özellik listeleri ile birlikte görüntülendi. Fakat ne var ki bir yanlışlık sonucu siteye eklenen telefonlar kısa bir süre sonra sayfadan kaldırıldı.

CES 2016: Alcatel Onetouch Fierce XL Windows 10 Mobile ile Resmi Olarak Duyuruldu

Alcatel OneTouch Idol 4 ve Idol 4S adını taşıyan henüz resmi duyurusu yapılmamış iki teni akıllı telefon, Alcatel OneTouch resmi destek sayfasında teknik özellikleri ile birlikte yayınlandı.



Alcatel OneTouch Idol 4S, 1.8 gHz ve 1.4 gHz dört çekirdekli işlemcilerden oluşan Octa-core Snapdragon 652 yonga setine sahip. 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD Amoled ekrana sahip olan OneTouch Idol 4S, 3GB sistem belleği ve microSD kart ile genişletilebilir 32GB dahili depolama alanına sahip. Kamera özellikleri tarafında ise 16MP arka ve 8MP ön kamera bulunan Alcatel OneTouch Idol 4S, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile geliyor.

Alcatel OneTouch Idol 4 ise biraz daha mütevazi donanım bileşenlerine sahip. 1.7 gHz ve 1.2 gHz octa-core Snapdragon 617 yonga setinden güç alan Idol 4, 5.2 inç Full HD ekrana sahip. 2/3GB sistem belleği opsiyonuna sahip olan Idol 4, microsd kart yuvası ile genişletilebilir 16GB dahili depolama alanına sahip. Kamera özellikleri arasında 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunan Alcatel OneTouch Idol 4, 2.160mAh bataryadan güç alıyor ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesi altında çalışıyor.



Her iki telefonun da fiyatlandırması ve çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat Alcatel OneTouch, Mobil Dünya Kongresi’nde bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor ve bu etkinlikte OneTouch Idol 4 ve Idol 4S akıllı telefonların duyurusu yapılabilir.




Alcatel Onetouch Idol 4 ve 4S sızdırıldı - MaxiCep
 


Üst Alt