CES 2017: Alcatel A3 XL akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
CES 2017: Alcatel A3 XL akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Son dönemde öne çıkan Çinli teknoloji devlerinden birisi TCL Corp oldu. Firma Alcatel'i de bünyesinde barındırırken, özellikle Blackberry ile gündeme geldi. Bir süre önce Blackberry CEO'su John Chen, artık Blackberry akıllı telefonların TCL Corp. tarafından geliştirileceği, üretileceği ve satılacağı yönünde açıklama yapmıştı.



Diğer taraftan Alcatel çatısı altında da ilgi çekici modeller gelmeye devam ediyor ve bunlardan birisi de Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde düzenlenmekte olan CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'ndan geldi.

Alcatel A3 XL adındaki yeni bir bütçe dostu akıllı telefon gün yüzüne çıktı. Firmanın yeni A serisi modelleri bu sene özellikle bütçesi çok yeterli olmayan teknoloji meraklıları için öne çıkan seçenekler arasında yer alacak.

Yeni akıllı telefon Alcatel A3 XL, 6" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS LF ekran ile geliyor. 1.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT8735B yonga setinden güç alan Alcatel A3 XL akıllı telefonun sistem belleği 1GB ve dahili veri kapasitesi de 8GB olarak belirlenmiş. Bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor. İşletim sistemi ise Android 7.0 Nougat olmakta.

165 mm x 82.5 mm x 7.9 mm ölçülerine sahip olan yeni akıllı telefon 8MP arka kameraya sahip ve ön kamera da Selfie çekimler için 5MP olarak geliyor. Cihazın bataryası 3.000mAh olurken, Alcatel A3 XL, ilk çeyrekte Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika'da satışa çıkacak. İkinci çeyrekte de Avrupa'da sunulacak.
 


Üst Alt