Bay H
Üye
Alcatel 10 inç Ekrana Sahip Windows Phone Üzerinde Çalışıyor
2012 yılından bu yana Windows Phone platformunda sessiz kalan Alcatel yeniden meydana inmeye hazırlanıyor.
Uzun süredir Windows Phone alanında sessizliğine koruyan Alcatel hakkında büyük açıklamalar geldi. Firmanın üst düzey yöneticilerinden Dan Dery'nin yapmış olduğu açıklamalar yakında büyük bir şeylerin geldiğinin habercisi oldu.
Dan tarafından yapılan açıklamada dikkat çeken ilk husus ise tablet boyutlarında, Windows Phone işletim sistemi ile çalışan ve ARM işlemciden gücünü alan bir cihazın gelebileceğini açıkladı.
Windows işletim sistemi ailesinin bir sonraki güncellemesi olan Threshold kod adlı güncellemesi ile birlikte tablet ve telefon sürümlerinin birleştirilmesi bekleniyor. Firmanın da bu alanda ilk olacaklarını açıklaması cihazın ThreShold güncellemesi ile birlikte gelebileceği ihtimallerini de beraberinde getirdi. Alcatel'in Magic Flip adını verdiği ve HTC'nin Dot View kılıfına benzer bir şekilde çalışan (bildirim gösterme, hava durumu, vs.) kılıfında cihaza eşlik edebileceğini belirtti.
Bunlara ek olarak Windows Phone'un düşük bellek ile yüksek başarıma sahip olduğuna değinen Deny Android'e göre düşük donanımlı cihazların daha verimli olduğunu belirtti.
Aşağıdaki videonun 7.35. saniyesinde ilgili kılıfı görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dan tarafından yapılan açıklamada dikkat çeken ilk husus ise tablet boyutlarında, Windows Phone işletim sistemi ile çalışan ve ARM işlemciden gücünü alan bir cihazın gelebileceğini açıkladı.
Windows işletim sistemi ailesinin bir sonraki güncellemesi olan Threshold kod adlı güncellemesi ile birlikte tablet ve telefon sürümlerinin birleştirilmesi bekleniyor. Firmanın da bu alanda ilk olacaklarını açıklaması cihazın ThreShold güncellemesi ile birlikte gelebileceği ihtimallerini de beraberinde getirdi. Alcatel'in Magic Flip adını verdiği ve HTC'nin Dot View kılıfına benzer bir şekilde çalışan (bildirim gösterme, hava durumu, vs.) kılıfında cihaza eşlik edebileceğini belirtti.
Bunlara ek olarak Windows Phone'un düşük bellek ile yüksek başarıma sahip olduğuna değinen Deny Android'e göre düşük donanımlı cihazların daha verimli olduğunu belirtti.
Aşağıdaki videonun 7.35. saniyesinde ilgili kılıfı görebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Birleşmeden sonra 4G (LTE) destekli tablet olarak gelmesi muhtemel, çünkü söylentiye göre tabletle beraber trackpad (touchpad) ve keypadi (klayye) Magic Flip teknolojisiyle geliştirdikleri belirtilmiş.
haber için 10 inç de fazla büyük ya 

Artık bir düşündüm de kulağına koyduğunda omzundan aşağı iner