Haber Alcatel 10 inç Ekrana Sahip Windows Phone Üzerinde Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel 10 inç Ekrana Sahip Windows Phone Üzerinde Çalışıyor
2012 yılından bu yana Windows Phone platformunda sessiz kalan Alcatel yeniden meydana inmeye hazırlanıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uzun süredir Windows Phone alanında sessizliğine koruyan Alcatel hakkında büyük açıklamalar geldi. Firmanın üst düzey yöneticilerinden Dan Dery'nin yapmış olduğu açıklamalar yakında büyük bir şeylerin geldiğinin habercisi oldu.

Dan tarafından yapılan açıklamada dikkat çeken ilk husus ise tablet boyutlarında, Windows Phone işletim sistemi ile çalışan ve ARM işlemciden gücünü alan bir cihazın gelebileceğini açıkladı.

Windows işletim sistemi ailesinin bir sonraki güncellemesi olan Threshold kod adlı güncellemesi ile birlikte tablet ve telefon sürümlerinin birleştirilmesi bekleniyor. Firmanın da bu alanda ilk olacaklarını açıklaması cihazın ThreShold güncellemesi ile birlikte gelebileceği ihtimallerini de beraberinde getirdi. Alcatel'in Magic Flip adını verdiği ve HTC'nin Dot View kılıfına benzer bir şekilde çalışan (bildirim gösterme, hava durumu, vs.) kılıfında cihaza eşlik edebileceğini belirtti.

Bunlara ek olarak Windows Phone'un düşük bellek ile yüksek başarıma sahip olduğuna değinen Deny Android'e göre düşük donanımlı cihazların daha verimli olduğunu belirtti.

Aşağıdaki videonun 7.35. saniyesinde ilgili kılıfı görebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ddnet, emz, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha


beats

beats

Üye
10 mu inç... Alcatel lisans parası vermeye istekli anlaşılan. :kıskıs: Birleşmeden sonra 4G (LTE) destekli tablet olarak gelmesi muhtemel, çünkü söylentiye göre tabletle beraber trackpad (touchpad) ve keypadi (klayye) Magic Flip teknolojisiyle geliştirdikleri belirtilmiş.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, emz ve Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10 inçlik Windows Phone...
İlginç olacak :)
 
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için 10 inç de fazla büyük ya :blink:
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
10" Telefon? Çok abarık buldum :o
 
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çok güzel hareket bunlar. Nokia+Ms den bu tip şeyler bekliyoruz efenim:)
10" phablet deneyimi de ayrı bir zevk olacak zannımca :kop2::kop2:
 
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Azcık daha büyük yapsalardı da yanımızda bile taşıyamasaydık : ?
 
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
Serhan

Serhan

Üye
Twlwfonmu :o İpadden bile büyük yav :hmmm
 
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arcateli boş verde ben Vestel'in. Wp. Çıkarmasını bekliyorum çıkarırsa hemen alıcam :)

İman Gücü ile gönderildi.
 
Serhan

Serhan

Üye
dusunsenize apple bir wp çıkarıyor Allahhh :aha:
Ama nerde
 
ON9

ON9

Üye
10" değil de 9" olabilir bence. Birincisi hala pazar payı olarak çok küçük rakamlarda olan bir platformda bedava lisans varken kimse lisans ücretini yok yere vermez. Bu yeni doğan bebeğe ilkokul forması almak gibi anlamsız ve zarar ihtimali yüksek bir olasılık gibi geliyor bana.
 
Basteryus

Basteryus

Üye
maşallah, bu artık cep telefonu değil, sırt telefonu olmaya aday :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
10" telefon? aklıma Kardeş Payındaki Metin'in telefonu geldi, rahat 8-9" tek gözüne dayayıp konuşuyor ya bu da öyle olur :kop:
gözüne dayadığı bi resim bulamadım :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Buna telefon olarak yorum yapanlara şaştım doğrusu. Satış stratejisi bu. Tablet işte ama telefon olarak sunulacak.
 
emz

emz

Üye
Abi evde benim test kitapları ile aynı boyda :D Artık bir düşündüm de kulağına koyduğunda omzundan aşağı iner :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Fenomenon

Fenomenon

Üye
10" telefon demiyor windows phone işletim sistemini kullanacak diyor. yani telefon özelliği olmaz sadece tablettir.
ancak bence alcatel boşa kürek çekiyor. windows 8.1 tabletler varken anlayan biri bu tabletin yüzüne bakmaz.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
vay be. Neredeyse 3 sene oldu şu phableti göremedik. Halbuki beklediğim büyük ekranlı cihazlardan biriydi. (konu hafif hort olacak ama kızmayın arkadaşlar).
 
  • Beğen
Tepkiler: ddnet


Üst Alt