Alcatel 0T 708 yavas mesaj atma yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

userxxtt

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel 0T 708 yavas mesaj atma yardım !!!!
arkadaşlar alcatel ot 708 cep telefonu aldım ama cok yavas mesaj atıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ??

OğuzcanAbi

Üye
nasil yani iletilmiyor mu hmn ?

userxxtt

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle değil mesaj yazarken harfler cok yavas cıkıo karakterleri tek tek arıo ben mesajımı bitirmeme ragmen o yeni yeni yazmaya baslıo nasıl anlatsam bilemedimki ::)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mesajları telefon hafızasına kaydet.Eger öyle degilse tabi.Çünkü hafıza kartı telefon hafızasına göre daha yavastır çalısma hızı olarak.
Mesajların için telefon hafızasını kullan...

userxxtt

Üye
    Konu Sahibi
yo telefonada alsam hafıza kartınada alsam aynı tek tek arıyo ekranda karakterleri falan yavas işde :S

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman telefonu yavaslatan açık uygulama olabilir.Uyumsuz veya zararlı yazılım da olabilir.
Eger denemediysen telefonu açıp kapatmayı dene.Gelen ve giden kutusu çok fazla dolu ise onları temizle.
Bunlardan baska verilecek tedavi yöntemi yok :naughty:Formata kadar da gidebilir bu is...

Bladerock27

Bladerock27

Üye
O zaman telefonu yavaslatan açık uygulama olabilir.Uyumsuz veya zararlı yazılım da olabilir.
Eger denemediysen telefonu açıp kapatmayı dene.Gelen ve giden kutusu çok fazla dolu ise onları temizle.
Bunlardan baska verilecek tedavi yöntemi yok :naughty:Formata kadar da gidebilir bu is...

Katılıyorum..Bencede telefonun hızından kaynaklanan birşey.Olmadı servise götür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt