Akvaryum hobiniz varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
benim var balıkları besleyip sonra pişiriyorum

askortberk

Üye
benimde 25L lik bir akvaryumum var içinde 2-3cm lik yavru sarı prensesler var yeni akvaryum almayı planlıyorum alacağım akvaryum yaklaşık 55L su alıyor sizce yeterlimi?? birde yeni akvaryumuma 2-3 cm uzunluuklarında yunus almayı planlıyorum sizce bu boy miktarı az mı çokmu ? son olarakta akvaryumumu nasıl dekor lar kullanıyım

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Akvaryum(balık) işi bir hobi değil daha çok Hastalıktır önce baştan sevmezsin ama işin içine girdysende artık bırakamazsın

--------------- Ekleme ---------------

pahalı olmasına pahalı ama "akvaryum oluşturmanın bedeli 1500-?ytl; ama içinde mutluluğu bulmanın pahası biçilemezz !" :) bizde de sülalece hastalıktır dediğiniz gibi. hatta ben buna ırsi demek istiorm :)
ben küçükken dedemin vardı büyük bi akvaryumu.. daha sonra büyüdükçe bu hastalık bize geçti. geçen yıl hediye olarak aldığım bi küçük var şimdi bir de dedemden kalma büyük akvaryum, ama lepisteslerin kökünü kuruttuk :P japon almştm onlar da gitti :S şimdi de kaplumbağa var .
şimdi yine akvaryumlarımı doldurmak istiorum ama farklı ve dayanıklı balıklar istiorm . ne önerrsiniz acaba ??

:) Aynı İşi bende becerdim bilmediğim bir nedenden dolayı 80 civarında lepisteslerim öldü ondan sonrasında yaklasık bir yıldan beri bazı nedenlerden dolayı akvaryumun boş duruyor ama şuanda papağan & prenses almayı düşünüyorum...

Üst Alt