legend5858
Üye
ertesi sabaha japon balıların canlı yem olur![]()
o da güzel peki bu japonlarla anlasacak bi tür yok muertesi sabaha japon balıların canlı yem olur![]()
o da güzel peki bu japonlarla anlasacak bi tür yok muhımm bilgi için teşekkürler arkadasımmoly veya lepsdes yani canlı doğuran türlerinin çoğu
merhabalar aslında benim iki tane köpek balığı iki tane de melunmu öyle bişey var bukonuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
köpek balığı melunla anlasacak bi tür yok mu bukonuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Köpek balığını japonlarla,gurami,vatoz,gökkuşağı balıklarıyla birlikte besleyebilirsin...merhabalar aslında benim iki tane köpek balığı iki tane de melunmu öyle bişey var bukonuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
köpek balığı melunla anlasacak bi tür yok mu bukonuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Ve bitkileride yemişlerdir...selam recep kardeşim elma solyangozlarıyla başım belaya gircek iyice üremeleri dengeden çıktı iyice akvaryumu istila ettiler bi çözüm arıyorum sanada bi danışayım dedim bitkili akvaryum da bulunan kiraz ve arı karideslerimin yanındalar hiç bi şey yapamıyorum en etkili silahı(sera snail ex) kullanıcam ama karideslerde etkilenecek onlarda türüyolar her kez geçmiş olsun diyo ama bi yol bulmam lazınm akvaryumda yosun veya alg kalmadından bitkileri yicekler yakında hergün topluyorum fanusa atıyorum ama gee var gene var![]()
Sana önerim sevdikleri için sebze ve sebzeli yemler kullanman bu bitkilere yönelmesini azaltabilir...Yeni başlıyorsanız japon balığı öneririm.Ama akvaryumunuz büyükse,kendinize güveniyorsanız sarı prenseste alabilirsiniz...selam...ben yeni akvaryum, ısıtıcı,motor vs. aldım balık beslemeyi düşünüyorum fakat 2 balık türü arasında kararsız kaldım Japon balığı mı alayım yoksa sarıprenses mi bir türlü karar veremiyorum hangisi daha güzel olur ve beslemesi zevk verir.?.2 balık türü arasında kaldım.önerilerini bekliyorum bana yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.!.
daha önce lepistes baktım ama çok ufak olduğundan dolayı bıraktım.Akvaryum ufak değil çokda büyük değil.tam litre olarak nekadar olduğunu bilmiyorum.balıklar hakkında azda olsa bilgim var ama sadece bu 2 tür(japon ve sarıprenses) arasında kararsız kaldım.hangisi daha güzel olur ve bakması zevk verir onu bilmediğimden dolayı sorma ve yönlendirilme ihtiyacı duyuyorum.tam olarak yönlendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.Yeni başlıyorsanız japon balığı öneririm.Ama akvaryumunuz büyükse,kendinize güveniyorsanız sarı prenseste alabilirsiniz...
daha önce lepistes baktım ama çok ufak olduğundan dolayı bıraktım.Akvaryum ufak değil çokda büyük değil.tam litre olarak nekadar olduğunu bilmiyorum.balıklar hakkında azda olsa bilgim var ama sadece bu 2 tür(japon ve sarıprenses) arasında kararsız kaldım.hangisi daha güzel olur ve bakması zevk verir onu bilmediğimden dolayı sorma ve yönlendirilme ihtiyacı duyuyorum.tam olarak yönlendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
daha önceden lepistes deneyiminiz var ise akvaryumunuzda yeterince büyük ise sarı prenses tavsiye ederim en azından seyretmeside keyifli olur ve yavru alma keyfini sürersiniz