aklı olan almasın dostlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneskoca

Üye
    Konu Sahibi
aklı olan almasın dostlar...
trident bildiiniz çin malı ürünlerden.en fazla 3ay sonra bozulur ve istanbul teknik servisine gönderirsiniz.sonra ne cihaz hakkında bilgi alabilirsiniz ne de cihazınızı.aklnız varsa 20-30lira daha verip normal bir nokıa veya samsung alın.paranızı çöpe atmayın.ben aldım şimdi teknik servisle her gün kavga ediyorum.25gündür telefonumu hala göndermediler....
acizane bir tavsiye sizlere...

mahiris

mahiris

Üye
bir buçuk yıldır trident mb888t kullanıyorum telefondan kaynaklanan hiçbir problem çıkmadı şimdiye kadar dokunmatiği tvsi sesi hala ilk günkü gibi nokıanın dokunmatk modelleri hakkında bilgin yok sanırsam fiyat farkı 20-30 tl değil :box

blue_CrY

Üye
:) elektonik işi sans işidir kardeş benim yiğenim telefoıncu hemde bayii şuan 350 çeşit çep telefonu var elinde ondan tam 3 sene önce aldığım tridenti hala kullanıyorum kaldıki okadrada dştü 5 kez servise gidip t. heyet krarıyla değiştirilen bir sürü nokia vb. markalar var sadece ve sadece şans işidir bunu unutma !

mb1100

mb1100

Üye
ben de 1 yılı geçkin süredir kullanıyorum hiçbir arıza çıkmadı... yalnızca java yok oyun ve tema yükleyemiyorum o sinirlerimi bozuyor...onun dışında herşey normal.......

mahiris

mahiris

Üye
eklemek isterim ki nokıa kadar yavaş kullanışsız telefon yoktur motorola falan da aynı trident tam tersi çok hızlı seri herkeze tavsiye ederim özellkle yeni çıkan javalı wi-fi lılar çok meşur :oke:

pattack

Üye
Elektronik işi şans işi değil. Üretilen telefonlar imalat aşamasında aynı üretim bandında üretiliyor.Yani birbirinin birer kopyası.Benzeri demiyorum aynısı.

Bu işe şans diyen arkadaşın aslında adını koyamadığı şey üretimden kaynaklanan aslında sorunlu olup,kalite kontrolden normalmiş gibi geçen istisna ürünler. Bu işin okulunu okuyorum. Üretim nedir bilirim. Binlerce ürün arasından bir kısmı kalite kontrolü pas geçebilir.Fabrikasyondan kaynaklı ürünlere garanti veriyoruz diyor ya firmalar işte bu dediğim şey onların o kastettikleri şey. Adı şans değil;dediğim gibi her ürün arka arkaya asker gibi dizile dizile üretilir ve paketlenir. Bu yüzdesi çok düşük olan dilimdeki ürün sayısı,oranı kaliteli markalarda diğerlerine göre daha azdır.Ama herhangi bir firma garanti verdiği ürün için "üretimden kaynaklı hata" adı altında birşeylerden bahsediyorsa bu,o firmanın olası üretim hatalarına açık kapı bıraktığı gerçeğinin bir kanıtıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt