AKK Kotası Kalkan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

JustWatch34

JustWatch34

Üye
gta 5'i 3 günde indirdim

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

walkerman

walkerman

Üye
Maalesef yine eskiye dönmüş bunlar bizimle eğlensin biz hala sessiz kalalım bu milletten bir cacık olmaz
Maalesef yine eskiye dönmüş bunlar bizimle eğlensin biz hala sessiz kalalım bu milletten bir cacık olmaz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Siyasi Konulara Taşmayalımda

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
walkerman

walkerman

Üye
Öyle de bro bu haksızlıklara ses çıkarmazsak bu böyle devam edip gidecek maalesef merak etme bende ilgilenmiyorum siyasetle bu arada hızım bu vakit yine 16 mb telekom eğlenmeye devam ediyor. Son olarak dibimizdeki Bulgaristan 16 mb parasına 50 mb neti kotasız kullanıyorsa bu saçmalık olmuyormu

• Beğen
Tepkiler: phasan
exp_l0it

exp_l0it

Üye
akksiz net kullaniyorum zaten kafam rahat :ehe
bir de bu neti kullanan 70 kisi olmasaydik eyiydi :D
tt 16mpbs akksiz (aylik +3 tb indirme oluyo)

walkerman

walkerman

Üye
Ne kadar ödüyorsun kardeşim

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Benimkininde AKK Kotası bulunmuyor :ehe TTNET Aylık 50 İla 60 TL arası

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Superonline akksiz 25 mb 99 lira çok laf edenler alsın bu paketi aksi halde hayal ederek beklemek saçmalık burası Türkiye :) :)

• Beğen
Tepkiler: phasan
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Super Online battı artık

walkerman

walkerman

Üye
Hmm amma pahalı kotadan kurtulmak için 250 tl vermek bu telekoma hiçbir şey demiyorum. Cevapladığın için sağol birader

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
akksiz net kullaniyorum zaten kafam rahat :ehe
bir de bu neti kullanan 70 kisi olmasaydik eyiydi :D
tt 16mpbs akksiz (aylik +3 tb indirme oluyo)
Evet Bide O Var Aslında Sınırsız İyi Ama 3 TB Dikkat çekmiyormu Kurumsalmı Yoksa Bireyselmi?
Benimkininde AKK Kotası bulunmuyor :ehe TTNET Aylık 50 İla 60 TL arası
Benimki 36 TL 10 MBPS 25 GB AKK Sonra 3 Mbps :D Aylık 200 GBden Aşa Düşmüyor İndirme Çalişmasam Ne Olacak Allah Bilir :D

BurakTura

BurakTura

Üye
Anlamadığım olay makara mı yapıyorlar :D yoksa kandırdım zaa mı diyecekler ne diyecekler onu merak ediyorum 3 gün önce akk'yi ilk günden aşmama rağmen internet hızım 24 mbit'ti sonra diğer gün düştü 3 mbit'e şimdi bugün sabah kalktım hızıma baktım yine 24 mbit oyun falan indirdim. şimdi baktım internet hızım yine 3 mbit :D hayır bir hayır yapacaksınız tam yapın milletle oyun mu oynuyorsunuz
Hadi buyur :D bu yazıyı yazdıktan sonra tekrar baktım şimdi yine 24 mbit :D

karayel90

karayel90

Üye
Süperonline'ın ayda 99 tlye 25 mb AKK'sız tarifesi var gidin ondan alın.Hizmet kaliteside oldukça iyi bence

phasan

phasan

Üye
Türkiyede Resmi Açıklama Gelmedi Ama Çoğu Kişinin Sınırlamadan Etkilenmediği Söyleniyor Sizde Durum Nedir Özellikle Cep Oparatörleri Engeli Kaldırmış Sanırım
Sınırı kaldıran yok
olum çıldırıcam herhalde lan :( valla oturup ağlıycam duygulandım vallahi 227 gb download var ayın 3ünde 75 gb bitirmiştim zaten bugün haberi görünce internet hızı yaptım ve net hızım 24 mbit :D olum çok heyecanlandım lan
Benım hız wıfı de 7 gecmiyor ay başında normal hızım 16 mb
4.5G nedeniyle kota aşım sonrası hız
düzenlemesi yapılacak, dün başlayan
çalışmalar ay sonuna kadar sürecek, heyecan
yapmayın, kota felan kalkmıyor
Kalkmaz kota flan

exp_l0it

exp_l0it

Üye
WTF? KOTASIZ INTERNET LAA BU NE AKN'SI ? :gun1::lamer::sossopa::oku:polis::allalla::destere::alsana:

:kop::haha::d:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Üst Alt