AKK Kotası Kalkan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Bende digiturk superonline ortak paket var tasındıgımız için yeni evin bölgesinde fiber yok mecbur adsl 8mb aldık 50gb akk vardı
Bu ay 100gb oldu hala hız düşmedi 7mb geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: phasan

Buğra

Buğra

Admin
Bende digiturk superonline ortak paket var tasındıgımız için yeni evin bölgesinde fiber yok mecbur adsl 8mb aldık 50gb akk vardı
Bu ay 100gb oldu hala hız düşmedi 7mb geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
0MG90

0MG90

Üye
Biraz önce kota bitti :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sarangni

Sarangni

Üye
Akşam 3 MB hızdan gece 5-6 çıktı şimdi tekrar 3 mb düştü. Bunlar da bu kafa yapısı varken kalkmaz AKK. AKK gibi bir saçmalık varken 4.5G getirsen ne olacak 5G getirsen ne olacak. Biz TTnet ve Operatörlere para bayılmaya devam edelim onu da AKK ile sınırlama getirsinler.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
0MG90

0MG90

Üye
Turkcell Superonline en iyisini yapıyor. Gece 00:00 - 06:00 arasında yapılan indirme ve yüklemeleri AKK olarak saymıyor. TTNET'te öyle yapsa keşke.

Sarangni

Sarangni

Üye
Turkcell Superonline en iyisini yapıyor. Gece 00:00 - 06:00 arasında yapılan indirme ve yüklemeleri AKK olarak saymıyor. TTNET'te öyle yapsa keşke.

TTNet de şöyle yapıyor. Ayın son günü diyerek hadi yarın sıfırlanıyor diyerek indirdiğiniz bütün veriyi ertesi aya işliyor. Buna inanmamıştım ama bire bir test ettim. Ayın ilk gününe 7 GB ile başlangıç yaptım. TTNet bunda bile başka bir yol deniyor.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu bahsettiğiniz sadece kablolu internet için mi geçerli? Yani operatörlerle alakası var mı yok mu?
Oparatördede Kalktı Diyorlar
TTNet de şöyle yapıyor. Ayın son günü diyerek hadi yarın sıfırlanıyor diyerek indirdiğiniz bütün veriyi ertesi aya işliyor. Buna inanmamıştım ama bire bir test ettim. Ayın ilk gününe 7 GB ile başlangıç yaptım. TTNet bunda bile başka bir yol deniyor.
İyiymiş :kop: Uydunet Bana Öyle Yapacak Yakarım Binalarını :D
Bu Arada Şu Anda Durum Nedir? Bendede Bir Ara Kalkmişti O Gün 27 GB Çekmişim Sonra Geri Limitlendi Net Şu An Hala Yavaş

Biraz önce kota bitti :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu Dayanın Dediği Gibi Hayvan Gibi Şiy Yapıyonuz :D Dayanmıyor Arkadaş Cidden Dayanmıyor Net Ne Kadar Hızlı Olursa O Kadar İndirmelerin Ardı Arkası Kesilmiyor :D
Benimki aynı uydunet 10 mbps yerine 2 mbps hızında (!) kullanmıyorum
Ayın 26 Sinda Benimkininde Hız Snırı Kalkmişti Ama Modem Değiştirdim O Gün Ondanmı Oldu Acaba O Kadar Sevindim Ay Sonuna Kadar Kullanırım Diye Ama ne Gezer 27 GBden Sonra Tıkandı Kaldı 3 Mbpsye Düştü :agla2:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Şuan turkcell 1gb sınırsız paket kullanıyorum hız kısıtı var 96kbps ile devam malesef somuru:
Biz Susalım En İyisi :D Sende Git Köprüden Anlat Ne Diyeyim :D Ama Ben 96 Kbps Net İle 4 GB Kullandım 1 Ayda 5 GB Harcadım Hey Gidi :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Biz Susalım En İyisi :D Sende Git Köprüden Anlat Ne Diyeyim :D Ama Ben 96 Kbps Net İle 4 GB Kullandım 1 Ayda 5 GB Harcadım Hey Gidi :D
Aynen öyle :D ben günlük standart rahat 700 mb kullanmaktayım ama işte hız çileden çıkartıyor adamı, bakalım 4G ile bu hız kısıtındaki hızımız nasıl olacak merakla bekliyorum :eller:

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle :D ben günlük standart rahat 700 mb kullanmaktayım ama işte hız çileden çıkartıyor adamı, bakalım 4G ile bu hız kısıtındaki hızımız nasıl olacak merakla bekliyorum :eller:
Kalkacak Kalkacakta Biraz Daha Sabir :)

• Beğen
walkerman

walkerman

Üye
Bunlar resmen bizimle dalga geçiyor arkadaşlar. Benimde hızım bir bakıyorum 3 mb bir bakıyorum 13-14 mb görünüyor test ettiğim zaman neler oluyor acaba bilen varmı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
96 kb diyolar ama 11 kb'la sürünüyoz akk'ninde akk'sini uyguluyorlar :kotu:

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
dün girdim akk ye kaldırmamışlar daha (türktelekom)

murat.122a

murat.122a

Üye
4.5G nedeniyle kota aşım sonrası hız
düzenlemesi yapılacak, dün başlayan
çalışmalar ay sonuna kadar sürecek, heyecan
yapmayın, kota felan kalkmıyor

• Beğen
Tepkiler: phasan ve DarkredBlue61
abdulkadiratik

abdulkadiratik

Üye

Bnimde garibime gitti baktım hız 35 mbit gene 160 gb downloada rağmen ama düneyin normale dönmüş şuan 3 mbit :)

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Ağlıyorum 2 buçuk saatte idm ile bir film anca indi 1,8 gb

0MG90

0MG90

Üye
Oyunlara abandım. Xcom 2 indiriyorum :P

Üst Alt