Siyasi Konulara TaşmayalımdaMaalesef yine eskiye dönmüş bunlar bizimle eğlensin biz hala sessiz kalalım bu milletten bir cacık olmaz
Maalesef yine eskiye dönmüş bunlar bizimle eğlensin biz hala sessiz kalalım bu milletten bir cacık olmaz
300Ne kadar ödüyorsun kardeşim
Evet Bide O Var Aslında Sınırsız İyi Ama 3 TB Dikkat çekmiyormu Kurumsalmı Yoksa Bireyselmi?akksiz net kullaniyorum zaten kafam rahat
bir de bu neti kullanan 70 kisi olmasaydik eyiydi
tt 16mpbs akksiz (aylik +3 tb indirme oluyo)
Benimki 36 TL 10 MBPS 25 GB AKK Sonra 3 MbpsBenimkininde AKK Kotası bulunmuyorTTNET Aylık 50 İla 60 TL arası
Aylık 200 GBden Aşa Düşmüyor İndirme Çalişmasam Ne Olacak Allah Bilir 
Allah affetsin kış uykusu indirdim film 3 saatte indi bugün 100 kbps ile indi teşekkürler uydunet bu arada fatura yatırıldığı halde 3 mbps verdilerSakın Ol Mübarek![]()
kurumsaldir heralde yurt burasiEvet Bide O Var Aslında Sınırsız İyi Ama 3 TB Dikkat çekmiyormu Kurumsalmı Yoksa Bireyselmi?

yoksa kandırdım zaa mı diyecekler ne diyecekler onu merak ediyorum 3 gün önce akk'yi ilk günden aşmama rağmen internet hızım 24 mbit'ti sonra diğer gün düştü 3 mbit'e şimdi bugün sabah kalktım hızıma baktım yine 24 mbit oyun falan indirdim. şimdi baktım internet hızım yine 3 mbit
hayır bir hayır yapacaksınız tam yapın milletle oyun mu oynuyorsunuz
bu yazıyı yazdıktan sonra tekrar baktım şimdi yine 24 mbit 
Sınırı kaldıran yokTürkiyede Resmi Açıklama Gelmedi Ama Çoğu Kişinin Sınırlamadan Etkilenmediği Söyleniyor Sizde Durum Nedir Özellikle Cep Oparatörleri Engeli Kaldırmış Sanırım
Benım hız wıfı de 7 gecmiyor ay başında normal hızım 16 mbolum çıldırıcam herhalde lanvalla oturup ağlıycam duygulandım vallahi 227 gb download var ayın 3ünde 75 gb bitirmiştim zaten bugün haberi görünce internet hızı yaptım ve net hızım 24 mbit
olum çok heyecanlandım lan
Kalkmaz kota flan4.5G nedeniyle kota aşım sonrası hız
düzenlemesi yapılacak, dün başlayan
çalışmalar ay sonuna kadar sürecek, heyecan
yapmayın, kota felan kalkmıyor
Demekki Kotalı Kullanıyorsun Normal BişeyWTF? KOTASIZ INTERNET LAA BU NE AKN'SI ?polis:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
kotali degil iste kardes fatura ad oyle zatenDemekki Kotalı Kullanıyorsun Normal Bişey
ttnet sisteminde de aknsiz gozukuyor