Turkcell Superonline en iyisini yapıyor. Gece 00:00 - 06:00 arasında yapılan indirme ve yüklemeleri AKK olarak saymıyor. TTNET'te öyle yapsa keşke.
Oparatördede Kalktı DiyorlarBeyler bu bahsettiğiniz sadece kablolu internet için mi geçerli? Yani operatörlerle alakası var mı yok mu?
İyiymişTTNet de şöyle yapıyor. Ayın son günü diyerek hadi yarın sıfırlanıyor diyerek indirdiğiniz bütün veriyi ertesi aya işliyor. Buna inanmamıştım ama bire bir test ettim. Ayın ilk gününe 7 GB ile başlangıç yaptım. TTNet bunda bile başka bir yol deniyor.
Uydunet Bana Öyle Yapacak Yakarım Binalarını 
Şu Dayanın Dediği Gibi Hayvan Gibi Şiy YapıyonuzBiraz önce kota bitti
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dayanmıyor Arkadaş Cidden Dayanmıyor Net Ne Kadar Hızlı Olursa O Kadar İndirmelerin Ardı Arkası Kesilmiyor 
Ayın 26 Sinda Benimkininde Hız Snırı Kalkmişti Ama Modem Değiştirdim O Gün Ondanmı Oldu Acaba O Kadar Sevindim Ay Sonuna Kadar Kullanırım Diye Ama ne Gezer 27 GBden Sonra Tıkandı Kaldı 3 Mbpsye DüştüBenimki aynı uydunet 10 mbps yerine 2 mbps hızında (!) kullanmıyorum

Şuan turkcell 1gb sınırsız paket kullanıyorum hız kısıtı var 96kbps ile devam malesefOparatördede Kalktı Diyorlar

Biz Susalım En İyisiŞuan turkcell 1gb sınırsız paket kullanıyorum hız kısıtı var 96kbps ile devam malesef![]()
Sende Git Köprüden Anlat Ne Diyeyim
Ama Ben 96 Kbps Net İle 4 GB Kullandım 1 Ayda 5 GB Harcadım Hey Gidi 
Aynen öyleBiz Susalım En İyisiSende Git Köprüden Anlat Ne Diyeyim
Ama Ben 96 Kbps Net İle 4 GB Kullandım 1 Ayda 5 GB Harcadım Hey Gidi
![]()
ben günlük standart rahat 700 mb kullanmaktayım ama işte hız çileden çıkartıyor adamı, bakalım 4G ile bu hız kısıtındaki hızımız nasıl olacak merakla bekliyorum 
Kalkacak Kalkacakta Biraz Daha SabirAynen öyleben günlük standart rahat 700 mb kullanmaktayım ama işte hız çileden çıkartıyor adamı, bakalım 4G ile bu hız kısıtındaki hızımız nasıl olacak merakla bekliyorum
![]()

Ahahaha96 kb diyolar ama 11 kb'la sürünüyoz akk'ninde akk'sini uyguluyorlar![]()

Ya BenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bnimde garibime gitti baktım hız 35 mbit gene 160 gb downloada rağmen ama düneyin normale dönmüş şuan 3 mbit![]()
Özellikle Takip Ediyorlar Heralde .gif)
Sakın Ol MübarekAğlıyorum 2 buçuk saatte idm ile bir film anca indi 1,8 gb