ekincihuseyin13 Üye SCaRy_NighTmaR' Alıntı: çalışıyormu hale @akinorta Genişletmek için tıkla ... yok be çalışmıyor
KinG Tornado Üye ekincihuseyin13' Alıntı: yok be çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl İzleriz Peki ?
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye KinG Tornado' Alıntı: Nasıl İzleriz Peki ? Genişletmek için tıkla ... forumda internet tabanlı uygulamaları dene
KinG Tornado' Alıntı: Nasıl İzleriz Peki ? Genişletmek için tıkla ... forumda internet tabanlı uygulamaları dene
akinorta Üye Konu Sahibi bu uygulamanın desteği bitmiştir nokia telefonlar için yayın yapabilen kanal adresi kalmamıştır
erenthe Moderator akinorta' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... snapchat kodlamak ne kadar sürer?
akinorta Üye Konu Sahibi Symbianda tam ekran kamera açıp fotoğraf çekmek biraz zor daha önce baya denedim ama kamera aşamasını geçemediğim için kaldı
Symbianda tam ekran kamera açıp fotoğraf çekmek biraz zor daha önce baya denedim ama kamera aşamasını geçemediğim için kaldı
erenthe Moderator akinorta' Alıntı: Symbianda tam ekran kamera açıp fotoğraf çekmek biraz zor daha önce baya denedim ama kamera aşamasını geçemediğim için kaldı Genişletmek için tıkla ... Bi daha deneyemezmisin? skype de olur? skype hd mesela skype yapma şansın varmı???
akinorta' Alıntı: Symbianda tam ekran kamera açıp fotoğraf çekmek biraz zor daha önce baya denedim ama kamera aşamasını geçemediğim için kaldı Genişletmek için tıkla ... Bi daha deneyemezmisin? skype de olur? skype hd mesela skype yapma şansın varmı???
erenthe Moderator akinorta' Alıntı: Skype yapmayı düşünmüyorum belki whatsapp denetim Genişletmek için tıkla ... whatsapp var zaten skype de var ama bağlanıyor diyor mavi bir şey yükleniyor öyle kalıyor onu düzeltebilirmisin?
akinorta' Alıntı: Skype yapmayı düşünmüyorum belki whatsapp denetim Genişletmek için tıkla ... whatsapp var zaten skype de var ama bağlanıyor diyor mavi bir şey yükleniyor öyle kalıyor onu düzeltebilirmisin?
codern Üye eren3271' Alıntı: whatsapp var zaten skype de var ama bağlanıyor diyor mavi bir şey yükleniyor öyle kalıyor onu düzeltebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... whatsapp desteği kesilecek aralık Sonunda skype yerine whatsapp daha Önemli Bence
eren3271' Alıntı: whatsapp var zaten skype de var ama bağlanıyor diyor mavi bir şey yükleniyor öyle kalıyor onu düzeltebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... whatsapp desteği kesilecek aralık Sonunda skype yerine whatsapp daha Önemli Bence
erenthe Moderator codern' Alıntı: whatsapp desteği kesilecek aralık Sonunda skype yerine whatsapp daha Önemli Bence Genişletmek için tıkla ... whatsapp da olur. Peki skype deki bağlantı sorununı düzeltemezmisin? Yeniden yap demiyorum düzeltebilirmisin diyorum?
codern' Alıntı: whatsapp desteği kesilecek aralık Sonunda skype yerine whatsapp daha Önemli Bence Genişletmek için tıkla ... whatsapp da olur. Peki skype deki bağlantı sorununı düzeltemezmisin? Yeniden yap demiyorum düzeltebilirmisin diyorum?
onurw58 Üye eren3271' Alıntı: whatsapp da olur. Peki skype deki bağlantı sorununı düzeltemezmisin? Yeniden yap demiyorum düzeltebilirmisin diyorum? Genişletmek için tıkla ... skypedeki sorun diğil desteği kestikleri için serverina baglanamadigi için donup kaliyor.Bunun cozumude baska bir servere baglamak ama bu kacak elektirik kullanmaktan farksiz ve bu bizim yapabileceğimiz bir değil.
eren3271' Alıntı: whatsapp da olur. Peki skype deki bağlantı sorununı düzeltemezmisin? Yeniden yap demiyorum düzeltebilirmisin diyorum? Genişletmek için tıkla ... skypedeki sorun diğil desteği kestikleri için serverina baglanamadigi için donup kaliyor.Bunun cozumude baska bir servere baglamak ama bu kacak elektirik kullanmaktan farksiz ve bu bizim yapabileceğimiz bir değil.