petrcenk Üye slm arkadaslar bnde nokia c5-00 var . Sybianv3. Arkadaşlar szden 2 isteğim olcak, 1. Bana flaslı tarayıcı varsa telefonuma uygun ısmi nedir ? 2. Günümüzde bnım telefona uygun en çok kullanılan program şimdiden teşekkürler.
slm arkadaslar bnde nokia c5-00 var . Sybianv3. Arkadaşlar szden 2 isteğim olcak, 1. Bana flaslı tarayıcı varsa telefonuma uygun ısmi nedir ? 2. Günümüzde bnım telefona uygun en çok kullanılan program şimdiden teşekkürler.
tayfun14 Üye guzel olmus wifi ile guzel kalite veriyor bi kac kanal haricinde yinede guzel olmus ellerine saglik
Özkan5585 Üye qt bileşeni eksik yine de devam edilsinmi dedi devam ettim uygulama yüklendi ama uygulama açılmıyor bi baksanız şimdiden teşekkürler
qt bileşeni eksik yine de devam edilsinmi dedi devam ettim uygulama yüklendi ama uygulama açılmıyor bi baksanız şimdiden teşekkürler
akinorta Üye Konu Sahibi onur.t' Alıntı: dosyA hava veriyor haci bir bakarsan iyi olur Genişletmek için tıkla ... sizin telde çalışmaz - - - Eklendi - - - Özkan5585' Alıntı: qt bileşeni eksik yine de devam edilsinmi dedi devam ettim uygulama yüklendi ama uygulama açılmıyor bi baksanız şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde sizde de çalışmaz burası S^3 bölümü
onur.t' Alıntı: dosyA hava veriyor haci bir bakarsan iyi olur Genişletmek için tıkla ... sizin telde çalışmaz - - - Eklendi - - - Özkan5585' Alıntı: qt bileşeni eksik yine de devam edilsinmi dedi devam ettim uygulama yüklendi ama uygulama açılmıyor bi baksanız şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde sizde de çalışmaz burası S^3 bölümü
akinorta Üye Konu Sahibi murat.122a' Alıntı: 5800xm de çalısırmı Genişletmek için tıkla ... hayır çalışmaz
akinorta Üye Konu Sahibi murat.122a' Alıntı: 5800xm de çalısırmı Genişletmek için tıkla ... hayır çalışmaz
tupyupp Üye Programı n8 e kurdum açılıyor fakat beyaz bölümde kalıyor kanal falan yok. Yukarıda Türkiye Televizyonu yazıyor o kadar. Sorun nedir?
Programı n8 e kurdum açılıyor fakat beyaz bölümde kalıyor kanal falan yok. Yukarıda Türkiye Televizyonu yazıyor o kadar. Sorun nedir?
Dereck Üye tupyupp' Alıntı: Programı n8 e kurdum açılıyor fakat beyaz bölümde kalıyor kanal falan yok. Yukarıda Türkiye Televizyonu yazıyor o kadar. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Ben N8'de kullanıyorum öyle bir sorunum yok :/
tupyupp' Alıntı: Programı n8 e kurdum açılıyor fakat beyaz bölümde kalıyor kanal falan yok. Yukarıda Türkiye Televizyonu yazıyor o kadar. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Ben N8'de kullanıyorum öyle bir sorunum yok :/