anlamamki Üye 2.0 surumunden baska surum varmi? - - - Eklendi - - - bunun pc versiyonunu yaparsan super olur
akinorta Üye Konu Sahibi anlamamki' Alıntı: 2.0 surumunden baska surum varmi? - - - Eklendi - - - bunun pc versiyonunu yaparsan super olur Genişletmek için tıkla ... Windows 8 için çalışıyorum
anlamamki' Alıntı: 2.0 surumunden baska surum varmi? - - - Eklendi - - - bunun pc versiyonunu yaparsan super olur Genişletmek için tıkla ... Windows 8 için çalışıyorum
bilimci Üye 5800 kullanıcısıyım ben bende çalışıyor bazı kanallar adrese baglanmıyor hatası verıyor düzelltilirse güzel olur
5800 kullanıcısıyım ben bende çalışıyor bazı kanallar adrese baglanmıyor hatası verıyor düzelltilirse güzel olur
bilimci Üye akinorta' Alıntı: burası 5800 konusu ve oradaki program değil Genişletmek için tıkla ... biliyorum öyle olduğunu ben çalıstıgını belırtmek ıstedım bazı arkadaslar calısmıyor dıye yazdıgı ıcın
akinorta' Alıntı: burası 5800 konusu ve oradaki program değil Genişletmek için tıkla ... biliyorum öyle olduğunu ben çalıstıgını belırtmek ıstedım bazı arkadaslar calısmıyor dıye yazdıgı ıcın
achambo Üye turtibebeto' Alıntı: wireless üzerinden çalışmıyomu ? Yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... oluyor ben izledim
turtibebeto' Alıntı: wireless üzerinden çalışmıyomu ? Yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... oluyor ben izledim
nihat özvariş Üye merhaba arkadaşlar telefon ayarına girin uygulama ayarı göreceksiniz oraya girin video tıklayın 1 erilşm noktası türksell internet sec hangi operatör kulanıcıysan onu sec 2 yakın kopyayı evet deyin kanalar daha akıcı izlersiniz pırogaram için teşekürlef
merhaba arkadaşlar telefon ayarına girin uygulama ayarı göreceksiniz oraya girin video tıklayın 1 erilşm noktası türksell internet sec hangi operatör kulanıcıysan onu sec 2 yakın kopyayı evet deyin kanalar daha akıcı izlersiniz pırogaram için teşekürlef
watherman Üye Kardeşi eline sağlık 1 de n 95 ler için yapsanız - - - Eklendi - - - Kardeşi eline sağlık 1 de n 95 ler için yapsanız
Kardeşi eline sağlık 1 de n 95 ler için yapsanız - - - Eklendi - - - Kardeşi eline sağlık 1 de n 95 ler için yapsanız