[akinorta] Türkiye Televizyonu v1.4.8 {Son Sürüm} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolun hocam elinize saglık :)

helppo

helppo

Üye
:tşk:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ilginize yeniden teşekkürler

helppo

helppo

Üye
SİZDEN RİCAM ADANA KOZAYI eklerseniz sevinirim

angmar55

angmar55

Üye
Mükemmel bi program teşekkürler :)

SheFy

SheFy

Üye
Eline sağlık güzel olmuş ama ikon hala aynı :D eskisi gibi

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
eskisi gibi dediğin gri olanı mı. Yeni ikon pempe belle stilli olanıdır

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende pembe belle stilli.Sizde değişmedi mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok teşekkürler.ellerin dert görmesin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
galiba yeni bir güncelleme gelecek yine buradan servis yapmışsın programı ama Bunun eskisinden ne farkı var :hmmm ben bir fark göremedim neyse önemli olan ücretsiz yapmış olman :tşk: kolay gelsin

arslanla

arslanla

Üye
kanal sayısı artmış. 112 kanal var. Trt tbmm çalışmıyor. Ntv ses var görüntü yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline, emeğine sağlık Akın.
Ücretsiz sunduğun için de ayrıca teşekkürler.
Merak ediyordum, bakalım ilk ücretsiz sürümünden bu yana neler değişmiş :)

emreli01

emreli01

Üye
:tşk: sonunda lanet olsun alın bedava diip verdi galiba :) saol yinede

QUANTİN

QUANTİN

Üye
allah razı olsun

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bunu yaparsam program amacından çıkar yasaklı ve paralı kanallar eklenir benim başım ağrır.

bu program sonuçta tarayıcı görevi görmüyormu yani opera gibi yani niye basın ağrısınki satarken bir sözleşme düzenlersin ve alan kişide sorumluluğu üstlenir yanlışmi düşünüyorum :hmmm
sonuçta normal bir tarayıcıdan zaten istediğimiz kanalı açabiliyoruz ve tarayıcıyı satan bu durumdan etkilenmiyor

umur ada

umur ada

Üye
dostum MUZ TV var tv8 yok.nasıl iş anlayamadım

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
dostum MUZ TV var tv8 yok.nasıl iş anlayamadım

tv8 i sen de bulursan haber ver :) Çünkü ses var görüntü yoktan başka yok :)

- - - Eklendi - - -

bu program sonuçta tarayıcı görevi görmüyormu yani opera gibi yani niye basın ağrısınki satarken bir sözleşme düzenlersin ve alan kişide sorumluluğu üstlenir yanlışmi düşünüyorum :hmmm
sonuçta normal bir tarayıcıdan zaten istediğimiz kanalı açabiliyoruz ve tarayıcıyı satan bu durumdan etkilenmiyor

Evet mantıklı olabilir ben kanal listesini bizzat kendim güncelliyorum. Kullanıcı tarafında bir hata olmasın diye. Geri bildirimleri de hatalı kanalları kaldırmak için kullanıyorum. Şuan benim tarafımda kanal listesi bakımından pek sorun yok 1-2 kanal dışında.
Ama symbianımızın rtsp ve mms dışında çok önemli olan rtmp yi açmaması tv izleme konusunda sıkıntı veriyor.
Ama bunun üstesinden geleceğim. Artık tüm tvler izlenecek diyorum. Bir gelişme olursa yeniden burada belirtirim.

- - - Eklendi - - -

Eline, emeğine sağlık Akın.
Ücretsiz sunduğun için de ayrıca teşekkürler.
Merak ediyordum, bakalım ilk ücretsiz sürümünden bu yana neler değişmiş :)

Belki 10larca kez belirtmişimdir ücretsiz sürümden tek farkı ikon ve kanal arama özelliği diye.

- - - Eklendi - - -

kanal sayısı artmış. 112 kanal var. Trt tbmm çalışmıyor. Ntv ses var görüntü yok.

Kanal sayısı sürümle alakalı değil. Ücretli olan da da aynı kanal listesi var şuan. Ayrıca yurt dışındaki kullanıcılarda aynı kanal listesini kullanıyor şuan. İnşallah yoğunluktan sunucular çökmez.

- - - Eklendi - - -

galiba yeni bir güncelleme gelecek yine buradan servis yapmışsın programı ama Bunun eskisinden ne farkı var :hmmm ben bir fark göremedim neyse önemli olan ücretsiz yapmış olman :tşk: kolay gelsin

İşte dediğim gibi pek bir fark yok demiştim ben. Sadece kanalları anında filtreleme özelliği var. 100+ kanal listesinde iş görüyor.
Bir e ikon farklı dedim o kadar bir fark yok ücretsiz ile ücretli arasında ama kimse inanmadı. Neyse artık ücretsiz sonuçta

- - - Eklendi - - -

SİZDEN RİCAM ADANA KOZAYI eklerseniz sevinirim
Gördüğüm yerde eklerim

ANIL

ANIL

Admin
listedeki kanallardan istediğimizi silme imkanı var mı?

Üst Alt