[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

codern

codern

Üye
paymentwall Geliyor onun altında 4tane biri sanal Para biri fanapay biri alıpay biri de mint diye var
bi yardımcı olun lütfen

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
mobil ödeme geri geldi

codern

codern

Üye
bende gelene kadar 3 dolar oldu Abi :(
maile gelen dosyayı indirdim opera da bişey açıyor ondan sonra ne yapmam gerek

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bende gelene kadar 3 dolar oldu Abi :(
mobil ödeme geldiği için alt sınırı 3 dolar olarak belirlemiş. Malesef benim elimde değil aracı satış firmasının koyduğu kuralmış

codern

codern

Üye
mobil ödeme geldiği için alt sınırı 3 dolar olarak belirlemiş. Malesef benim elimde değil aracı satış firmasının koyduğu kuralmış
Önemli değil Abi de ben instapro setup dosyanı indirdim opera ya attı onu nasıl yapacam

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
.sis dosyasını indirdin mi?

codern

codern

Üye
mail de göremedim sis dosyasını instapro setup adında dosya var

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
coupon code yazan yere bısey yazmamız gerek mı
kupon kodu ne yanı

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
sen nasıl aldın bana anlatırmısın

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
mail de göremedim sis dosyasını instapro setup adında dosya var
kurmaya çalıştınmı altında self signed sis yazıyor çünkü installerın birde üstte pek görünmeyen yazıda ödemen tamamlandı dosyanızı indirin gibi bir şey yazıyor

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
bı ben yapamadım :D

codern

codern

Üye
bı ben yapamadım :D
imkanın varsa pcden gir telefondan zor olur ben anlatayım yine de siteye gir symbian için olan yere gir altta Doğru in orda sepete ekle var ıngilizce yazıyor add diye başlıyor sonra üstte view card diye birşey Geliyor Ona tikla orda kaç adet aldığını ücretini gösteriyor Alt tarafa Doğru in ödemeyi onayla sonra üyelik alıyorsun daha sonra ödeme işleminin olduğu yere gidiyor orda mobil ödeme var Ona tikla numarani yaz sonra telefonuna mesaj gelecek onu onayla mailine e posta gelecek orda satışın onaylandı gibi birşeyler yazıyor orda indirme dosyası ve lisans anahtarı mevcut

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık
James Howlett

James Howlett

Üye
önceden alanlar bekleyecek mi?

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
mobılden olmuyor ya hersey tamam mobıl odemeyı secıyorum altında satın al dıyor fakat numara yazacgım bı yer yok operadan gırınce bı yer gozukmuyor normal tarayıcıdan gırınce dahada beter bu sefer satın alma yerıne gırılmıyor baglamtı yok dıyor

MAERKEK

MAERKEK

Admin
mobılden olmuyor ya hersey tamam mobıl odemeyı secıyorum altında satın al dıyor fakat numara yazacgım bı yer yok operadan gırınce bı yer gozukmuyor normal tarayıcıdan gırınce dahada beter bu sefer satın alma yerıne gırılmıyor baglamtı yok dıyor
Telefon üzerinden denemeyin . Bilgisayardan internet explorer kullanarak deneyin .

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sadece cep tarayıcında sıkıntı var galiba tarayıcının güvenlik standartlarının üzerinde olduğu için açmadığını düşünüyorum. Onun dışındaki bütün masaüstü tarayıcılarda sorunsuz

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
androıd telefondan gırsektemı aynı sıkıntı oluyor?

Üst Alt