mobil ödeme geldiği için alt sınırı 3 dolar olarak belirlemiş. Malesef benim elimde değil aracı satış firmasının koyduğu kuralmışbende gelene kadar 3 dolar oldu Abi![]()
Önemli değil Abi de ben instapro setup dosyanı indirdim opera ya attı onu nasıl yapacammobil ödeme geldiği için alt sınırı 3 dolar olarak belirlemiş. Malesef benim elimde değil aracı satış firmasının koyduğu kuralmış
gerek miyorcoupon code yazan yere bısey yazmamız gerek mı
kupon kodu ne yanı
kurmaya çalıştınmı altında self signed sis yazıyor çünkü installerın birde üstte pek görünmeyen yazıda ödemen tamamlandı dosyanızı indirin gibi bir şey yazıyormail de göremedim sis dosyasını instapro setup adında dosya var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
imkanın varsa pcden gir telefondan zor olur ben anlatayım yine de siteye gir symbian için olan yere gir altta Doğru in orda sepete ekle var ıngilizce yazıyor add diye başlıyor sonra üstte view card diye birşey Geliyor Ona tikla orda kaç adet aldığını ücretini gösteriyor Alt tarafa Doğru in ödemeyi onayla sonra üyelik alıyorsun daha sonra ödeme işleminin olduğu yere gidiyor orda mobil ödeme var Ona tikla numarani yaz sonra telefonuna mesaj gelecek onu onayla mailine e posta gelecek orda satışın onaylandı gibi birşeyler yazıyor orda indirme dosyası ve lisans anahtarı mevcutbı ben yapamadım![]()
Telefon üzerinden denemeyin . Bilgisayardan internet explorer kullanarak deneyin .mobılden olmuyor ya hersey tamam mobıl odemeyı secıyorum altında satın al dıyor fakat numara yazacgım bı yer yok operadan gırınce bı yer gozukmuyor normal tarayıcıdan gırınce dahada beter bu sefer satın alma yerıne gırılmıyor baglamtı yok dıyor
chrome kullansak olmaz mıTelefon üzerinden denemeyin . Bilgisayardan internet explorer kullanarak deneyin .
android den chrome den girebilirsin bende tabletten Girip Aldimandroıd telefondan gırsektemı aynı sıkıntı oluyor?