abi müthişsinWhatsapp biraz uğraştırabilir ama yıl sonunda denerim
Düşünüyorum ama symbian ile ilgilenen diğer yazılımcılara da ulaşamıuorum artık. Benim de video işleme konusunda eksiklerim var.
Ödemeyi direkt web sitesi üzerinden ya da paypal alternatifi ile yapmayı düşünüyorum hiç bir şey olmazsa zorunlu reklamlı ücretsiz olur
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son hali bu şekilde:
anasayfa yenileme sorunları giderildi
kullanıcı gönderilerinden haberdar olma eklendi
bakılan resimler artık kare olmak zorunda değil (uploada henüz adapte edilmedi)
-direct henüz düzeltilmedi
-sayfalama sorunları mevcut
bunları da giderince yeni güncelleme yayınlanır
keşke kontörle de olsapaypal yok![]()
swarmı denedim 1-2 ay önce ancak konum hizmetleri veya hızlıca konum bulma zor oldğundan iptal ettim projeyi. Şimdi symbian için instagramı hatasız uzun vadeli bi sürüme güncellemeliyim ardından hemen pc için çıkartıcam sonra symbian için desteği sona eren whatsappı uyarlamak istiyorum.Symbian için yakın zamanda Swarm uygulaması çalışması yapmayı düşünüyor musun?![]()
emojilerin gözükmesini sağladım ancak bu sefer de diğer yazıların şekli kaydı ben de iptal ettimemojiler gözükecek mi?
Whatsapp ı eski arayuz le mi yapıcaksın yoksa yeni qt ile mi?swarmı denedim 1-2 ay önce ancak konum hizmetleri veya hızlıca konum bulma zor oldğundan iptal ettim projeyi. Şimdi symbian için instagramı hatasız uzun vadeli bi sürüme güncellemeliyim ardından hemen pc için çıkartıcam sonra symbian için desteği sona eren whatsappı uyarlamak istiyorum.
emojilerin gözükmesini sağladım ancak bu sefer de diğer yazıların şekli kaydı ben de iptal ettim
paralı olmayacak dimisil baştan tasarım olacak eski whatsapp tasarımı çok dandik o yüzden ya en son iphone arayüzü ya da android arayüzünü yaparım birebir
az kaldı geliyor yeni güncelleme. kesinlikle bu sürümde yapamayacaklarım: video upload ve facebook bağlantısı.gözüm seni arıyor akın abi, her bildirimde bir heyecangelsin güncelleme

keşke whatsapp arayüzü android olsa ve sesli arama gelse ama nerde@akinorta whatshap ne zaman yazmaya başlayacak sın yoksa yazdım mı bu arada instagram yeni güncelleme ne zaman gelir![]()
Akın en son android arayüzü yapacağım dediğine göre sesli arama da olabilirkeşke whatsapp arayüzü android olsa ve sesli arama gelse ama nerde

Planlarım arasında var 1-2 hafta sonra başlayacağım şuan tüm gün instagram için uğraşıyorum. Teker teker bütün sayfaları yeniden tasarlıyorum çünkü aynı uygulamayı pc için de yayınlayacağım. Bir nevi sıfırdan yazmış kadar oluyorum açıkçası.keşke whatsapp arayüzü android olsa ve sesli arama gelse ama nerde

inşallah yapabilirsin maxicep sana güveniyorPlanlarım arasında var 1-2 hafta sonra başlayacağım şuan tüm gün instagram için uğraşıyorum. Teker teker bütün sayfaları yeniden tasarlıyorum çünkü aynı uygulamayı pc için de yayınlayacağım. Bir nevi sıfırdan yazmış kadar oluyorum açıkçası.
Whatsapp için çok fazla ümit vermek istemiyorum. Son güncellemelerle o da kendini şifreleme korumasına aldı nasıl çözücem bilmiyorum denemedim de açıkçası![]()
inşallah yapabilirsin maxicep sana güveniyorPlanlarım arasında var 1-2 hafta sonra başlayacağım şuan tüm gün instagram için uğraşıyorum. Teker teker bütün sayfaları yeniden tasarlıyorum çünkü aynı uygulamayı pc için de yayınlayacağım. Bir nevi sıfırdan yazmış kadar oluyorum açıkçası.
Whatsapp için çok fazla ümit vermek istemiyorum. Son güncellemelerle o da kendini şifreleme korumasına aldı nasıl çözücem bilmiyorum denemedim de açıkçası![]()
abi en iyisi direkt güncellemeyi gönderson ekran görüntülerini merak edenler?

abi merak etme sana güveniyor ve inanıyoruzOo öyle gönder demeyle olmuyor bak vallahi çok güzel olsun diye gece gündüz çalışıyorum nerdeyseortalama 8-10 saat harcıyorum günde. Bütün tasarım değişti baştan sona kodlar kontrol ediliyor. Symbian için belki de son güncelleme olur.
fotoları at istersen