• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

akıllı tv photo blog da çalan müzik

Sponsorlu Bağlantılar

JRValantin3

JRValantin3

Üye
bi adam söylüo güzel bi parçaya benziyodu onu yazmamıssınız :S bilen yazarmı lütfen

sedatakgun

Üye
Herkesin dinleyip beğendiği ama şarkının adını bilmediğinden bulamadığı Akıllı TV müziklerinden 4 tanesi burada.Ben hepsini çok beğendim.Umarım siz de
beğenirsiniz.Lütfen emeğe saygı.Bir teşekkür yeterli...

Buyrun 4 güzel şarkı.İster dinle ister indir...

M.I.A. - Paper Planes (Milyoner, orijinal ismiyle Slumdog Millionaire filmini izleyenler bu müziği hatırlayacaklardır.Çünkü bu şarkı aynı zamanda o filmin soundtrack'i) ***

Shania Twain - Ka Ching ***
Outkast - Hey Ya ***
Amy Macdonald - This is The Life ***

ferdy_07

Üye
çok teşekkürler eline sağlık çok makbule geçti

cnkrkmzl

Üye
sağolunnnnn çooooooooookkkkkkkk teşşekkür ederim bende bu şarkıları arıyorum :D

uqur140

uqur140

Üye
arkadaslar photoblog'ta ACTUAL bolumunde sole bı sarkı calıyor ıcınde gecen kelımelerı ben bırazını soyluyecem bı kadın soyluyordu galıba

**happy birthday taken down lalalalala (tabı arada lalala degıl baska seyler var) turn an around**

bunu benzıyordu 1kere duydum 3gundur arıyorum valla tık y0k warmı bılen duyan aa evet lan bende arıyorum dıyen ?

dsscheetos

Üye
valaha sağollun yeminle kaç günden beri bu şarkıları arıyodum gerçekten sağalun

ramone01

ramone01

Üye
arkadaşlar bir şarkı daha buldum. şu happy birthday take me your round sanılan ki bende öyle sanıyordum o değilmiş. have a bad day miş şarkının adı :)

daniel powter - bad day
mia - paper planes ( kasa sesi ateş etme sesi olan şarkı)
shaina twain - ka ching (keman eşliğinde kadın söylüyor )
outkast - he ya (bu da güzel parça heeeeee yaaaaa :) )
amy macdonald - this is the life ( bunu da bi kadın söylüyor. sing in the song gibi bişeyler diyor )
jason mraz - im yours ( bu da güzel slow parça )

bunlar şu an akıllı tv de photoblog da çalan şarkılar.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar photoblog'ta ACTUAL bolumunde sole bı sarkı calıyor ıcınde gecen kelımelerı ben bırazını soyluyecem bı kadın soyluyordu galıba

**happy birthday taken down lalalalala (tabı arada lalala degıl baska seyler var) turn an around**

bunu benzıyordu 1kere duydum 3gundur arıyorum valla tık y0k warmı bılen duyan aa evet lan bende arıyorum dıyen ?

daniel powter - bad day aradıgın şarkı bu bende arıyordum

uqur140

uqur140

Üye
oo ramone allah razı olsun c0k tesekkur ederım yazdıgınız butun sarkıların hepsını bılıyordum akıllı tvde yayınlanmadan once dınlıyordum ama 1 bunu bılmıyordum tekrar c0k saolasın...

bıde the o.c dızısını ızleyen warsa klıptekı kız seth'ın sevgılısıydı galıba dımı ılk sezonda :D:D

JRValantin3

JRValantin3

Üye
arkadaşlar bir şarkı daha buldum. şu happy birthday take me your round sanılan ki bende öyle sanıyordum o değilmiş. have a bad day miş şarkının adı :)

daniel powter - bad day
mia - paper planes ( kasa sesi ateş etme sesi olan şarkı)
shaina twain - ka ching (keman eşliğinde kadın söylüyor )
outkast - he ya (bu da güzel parça heeeeee yaaaaa :) )
amy macdonald - this is the life ( bunu da bi kadın söylüyor. sing in the song gibi bişeyler diyor )
jason mraz - im yours ( bu da güzel slow parça )

bunlar şu an akıllı tv de photoblog da çalan şarkılar.

--------------- Ekleme ---------------

daniel powter - bad day aradıgın şarkı bu bende arıyordum

allah senden razı olsun çok makbule geçti bu şarkıyı arıyodum bende

13131313

13131313

Üye
tşklerr +rep :D

casper52

Üye
teşekkürler eline saglık

sonsuzevren33

Üye
teşekkürler
Parlament sinema kulüpü müzüğü için yataktan kalkıp bilgisayar açtım (o da çok güzeldir.)
sonra bu aklıma geldi.:aha::alkis:zong::zong:

agahbabaxxx

Üye
kardeş senin için 2dk mi ayırdım we sana indirmen için bu adresi veriorum:)

insideman

Üye
Teşekkürler arkadaşlar harikasınız kaç saattir bu şarkıları arıyorum özellikle Daniel Powter-Bad Day

xxcpxx

Üye
Shania Twain-Ka-ching kardesim bnde cok aradım bu sarkıyı buldum paylasıım dedim..
daha bircok güzel şarkı linkleri vericem beklein ;)

uchiha_sasuke

uchiha_sasuke

Üye
Medcon - Begging orda geçen sözde şöyle 'beggin beggin you put your loving hand out baby'

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Çok çok çok çooooookkk teşekkür ederimmm özellikle Daniel Powter için :)))

karaman5959

Üye
cok tesekkr ederm kardesım sedat akgun cok tesekkrler ılk paylastıgınz muzık ı arıyorudum sagolun

haluk62

Üye
shain twain ka-ching

Üst Alt