• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

akıllı tv photo blog da çalan müzik

Sponsorlu Bağlantılar

realflippy

Üye
usta adam söylüorn diorum azcık anlayabildm sözlerini you happy birthday gibi bişiler dio crash photoblogundai muzikc yahu kimse bilmior dinleyende yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aqa Bad day oLabiLr mi "danieL powter-Bad Day"" :naughty: bu oLmaLı crashde bu caLıo :oke:

miLLed biLen biLmeyen herkese soriyim bide bu aralar life da yeni bi müzik var this is my life deil bi adam solio slow bi parca nakaratta "a scaled" ve ya "a staled" dio oLabiLr Ltfen cevaplarınızı beqliorum :islik

--------------- Ekleme ---------------

daniel powter - bad day (pianoLu sLow) ==crash==
mia - paper planes ( kasa sesi ateş etme fLn) ==yurdum insanı==
shaina twain - ka ching (kemanLa kadın soluo ) ==actuaL==
outkast - he ya (bu da güzel parça ) ==animaL==
amy macdonald - this is the life ( bunu da bi kadın söylüyor ) ==Life==

:hmmm :bye2:

yazdıqım gbi oLmaLı ama emn deiLm yardmım dokunduqsa he aLa ama sizde bana yeni life muziqini buLursanız cok guseL oLurr xDé

nbrgnclk

Üye
Hay Aklına Saglık Allah Razı olsun valla 1 aydır arıodum malum ingilizcemizle bulmak zor oluo :D

dmx125

Üye
hepinize teşkkür ederim

realflippy

Üye
onemLi deiL

Forcekiller

Üye
Life kısmında çıkan müziği 1 haftadır arıom ama hala bulamadım.
Not:kız deil erkek söylüor ve slow bir parça...sarkıyı soleyen için simdiden tsk

realflippy

Üye
Life kısmında çıkan müziği 1 haftadır arıom ama hala bulamadım.
Not:kız deil erkek söylüor ve slow bir parça...sarkıyı soleyen için simdiden tsk

eed arkadasım yaaa 2 hftadır bende arıom nakaratta """a staLed "" fLn dio yukseKLio sesi bu araLar caLmaya basLadı bi buLsam var yaaa .D:yuru

thesorrowman

Üye
Shania Twain – Ka-Ching çok tsk edrım harıkasınız yaw

gorgiii

Üye
slm arkadaslar Akıllı tv de futbol videolarında çalan bir parça var piyano ile başlıyor ve hareketleniyor çok tanıdık ve çokta yeni bir parça değil adını bulmam lazım kafayı yicem, uyuyamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

lincoln10_ua

Üye

bu adresdeki şarkının ismni bilen varmı??

slm arkadaslar Akıllı tv de futbol videolarında çalan bir parça var piyano ile başlıyor ve hareketleniyor çok tanıdık ve çokta yeni bir parça değil adını bulmam lazım kafayı yicem, uyuyamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

atc kisses of the sun galba söledğin şarkı

Skytech_55_05

Üye
Şarkının ismi bad day

gorgiii

Üye
Yok o degil biliyorum senn dediğini, sözsüz sadece piano ve sonrasında elektronik müzik devam ediyor.

aveada

Üye
en güzelini yazmamışsınız :D

Fransızca çalan şarkı

Manu Chao-Je ne t'aime plus

rda2070

rda2070

Üye
Amy macdonald - This Is The Life Outkast - Hey Ya M.I.A - Paper Planes Shania Twain - Ka Ching Ben bunları bulamildim umarım bunlardır :D :pro:

M.I.A. - Paper Planes

Shania Twain - Ka Ching

Outkast - Hey Ya

Amy Macdonald - This is The Life

Ben bunları bulabildim :D

YA ARKADAŞLAR BEN Bİ ŞARKI ARIORUM Bİ KADIN SÖLÜOR MÜZĞİN İÇİNDEKİ SÖZLERİ BİLMİORUM AMA ARADA KASA SESİ PARA SESİ GİBİ BİŞE GEÇİO VE ARDINDAN SİLAH SESİ BİLEN VARSA [email protected] adrsine bi mail atsın

M.I.A Paper Planes :evet:

en güzelini yazmamışsınız :D

Fransızca çalan şarkı

Manu Chao-Je ne t'aime plus

Süpersin arkadaşım bunu aradım bulamadım :D :oke:

akillitvmuzik

Üye
Akıllı TV de eskiden yer alan ama şu ana kadar kimsenin adını yazamadığı şarkı için yardım lazım... Sözleri olmayan, sadece melodisi olan birşey bu... Sanırım gorgiii ile aynı şarkıdan bahsediyoruz, emin değilim. Bahsettiğim melodinin çok benzerini aşağıdaki linkte yer alan şarkının 1:08 sn sonrasında arka planda parça parça duyabilirsiniz. Elektronik bir melodi var arkada... işte buna çok benziyor.. Aylardır arayıp bulamadığım bu melodinin benzerini akbankın sanatla ilgili TV reklamındaki bu videonun içerisinde buldum. Çok benziyor ama o değil. Elimde başka materyal yok ki size gösterebileyim. Umarım beni anlayan ve şarkıyı bilen çıkar.. bana yardımcı olunursa sevinirim; [email protected]

?=

"=" işareti de linke aittir...

oblueblue

Üye
evet sözsüz bi şarkı var aynı müzikten bahsediyoruz sanırım bilen yok mu ?

metanoya9

Üye
beyler nakaratta "sometimeeee" diyen bi şarkı var denk geldiniz mi hiç?zenci şarkısı galeba, eğlencieli oynak bi şarkı.nakaratta hep bi ağzıdan sometime diyo...varmı bilejn

dodo944

Üye
arkadaşlar şu sıralar akıllı tv photoblogda calan sözsüz müzik var denk gelenler falan varsa bana bi yardımcı olabilirmisiniz.kaç haftadır arıyorum....

fevzi_92

Üye
Arkadaşlar bende bir tanesini buldum balkan müziği şeklinde

Shantel - The Veil.

hiphop8

Üye
Bazı eski videolarda çıkıyordu tahminen 2009 - 2010 sularında. Şarkı ingilizce değil. Oldukça eski olduğu belli. Kadın söylüyor. Bana biraz rusça gibi geldi ama emin değilim acaba bu saydığım özelliklerde bir şeyler bilen var mı?

ninton

Üye
Muscle Museum videolarda fon müziği olarak çalıyor bu aralar arayan varsa

Üst Alt