• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

akıllı tv photo blog da çalan müzik

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar85

Üye
    Konu Sahibi
akıllı tv photo blog da çalan müzik
arkadaşlar 2 haftadır akıllı tv photo blogda çalan müziği bilen arkadaş varsa ismini yazabilirmi acaba. hiç bi şekilde bulamadım şarkının ismini söyleyen arkadaş çok dua alacak benden :)

• Beğen
Tepkiler: -ilhans-, balyoz61, burhaan ve 5 diğerleri

cabbar85

Üye
    Konu Sahibi
Ses bob marleye benziyor.
Baby.. Baby you gibi şeyler söylüyor

kelbaykus

kelbaykus

Üye
bob marley-could you be love olabilirmi?

dexter88

dexter88

Üye
Sanatçı: Medcon
şarkı: Beggın

kelbaykus

kelbaykus

Üye
bob marley diince :D

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
:D:D

mtahir66

Üye
arkadaşlar bu aralar akıllı tv de yabancı bir şarkı çalıyordu bi kadın söylüyor keman sesi falan var şarkıda bunu bilen var mı

enezkahraman

enezkahraman

Üye
ya arkadaşlar bu aralar photoblog life da çalan bi müzik var kadın sölüyo gitarla fln adını bilen warmı?

qirL1903

qirL1903

Üye
Bilmiyorum :)

aydin09350

Üye
bitane kadınnın söylediyi vardı kasa sesi ve silah sesi olan onun ismini bilen varmı yeni kullanıyolar daha

typhoon10

Üye
ricardo kaka sırf sana teşekkür etmek için giriş yaptım bu şarkıyı arıyordum çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :D:D:D:D:D:D :):):):):):):):):):) Allah razı olsun...

osman_01

Üye
bitane kadınnın söylediyi vardı kasa sesi ve silah sesi olan onun ismini bilen varmı yeni kullanıyolar daha

hocam bende aynı sarkıyı arıyorum...bilen lütfen söylesin...yardımcı olun ne olur!? :megafon: :allalla: :allalla: :vur :vur :vur :vur

--------------- Ekleme ---------------

buldum :D kendim ettim kendim buldum :D ''ka-ching'' şarkının adı..shaina twain de solisti..saygılar arkadaslar..

enezkahraman

enezkahraman

Üye
ya Allah razı olsun kardeş saolasın ya çok hora geçti saol saol saol D::):)

rıcardo kaka Allah razı olsun saol:oke::):sn:

çok teşekkür ederim:D

DreZar

Üye
Bende Aynı Şarkıyı Arıyorum Photo Blog Yurdum İnsanında çalan Bayan Şarkıcı Bla bla bla silah sesleri falan var

M.I.A. - Paper Planes
Amy Macdonald - This Is The Life
Shania Twain-Ka-ching

Zar Zorda Olsa Akıllı Tv Photo Blog Yurdum İnsanında Çalan Bayan Şarkıcı silah sesleri falan var .

aydin09350

Üye
bul dummmmmmmmmmmmmmmmm :heyo:

M.I.A. Paper Planes

deadeye191

Üye
Aynen kardeşim Sırf eline sağlık demek için kayıt yaptırdım bende bir kerettte buldum vallaha altın bulmuş kadr sevindim heee.... :D :yuru

veletsercan

Üye
valla kaç gündür bende bu şarkıyı arıordum sinir krizleri falan geçirdim xD ALLAH razı olsun çk tşk ler (:

kesanlı94

Üye
Arkadaşlar şarkının adı photoblogtada sözü geçio this is the life

Üst Alt