Akıllı Telefonunuz Olmadan Yaşayabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonunuz Olmadan Yaşayabilir misiniz?
Akıllı telefonunun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ve onsuz yapamayacağını düşünenler merak etmeyin yalnız değilsiniz. T-Mobil tarafından yürütülen bu eğlenceli ve dramatik araştırma sonucunda elde edilen veriler kullanıcıların durumunu gözler önüne seriyor.

İşte çarpıcı oranlar
- Amerikalıların %11′i dışarı akıllı telefonları olmadan çıkmaktansa pantolonsuz çıkmayı tercih edermiş.
- Kadınların %55′i akıllı telefonlarını dışarıya çıkmadan önce yaptıkları makyaja tercih ediyor!
- Araştırmaya dahil olanların %28′i dışarı kredi kartları olmadan çıkmayı yeğlediklerini belirtmiş.
- Her beş Amerikalıdan ikisi akıllı telefonlarından en fazla bir saat ayrı kalmaya dayanabileceklerini dile getirmiş
(Scroll)

doctorrr

doctorrr

Üye
telefonu geç bilgisayarsız asla :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yaşarız yahu bundan önce akıllı telefon mu vardı :kıskıs:

ugur1000

ugur1000

Üye
benim androidli ios lu akıllı telefonum yok samsung starım var :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
- Araştırmaya dahil olanların %28′i dışarı kredi
kartları
olmadan çıkmayı yeğlediklerini belirtmiş.
Ben bunda bi gariplik göremedim NFC varsa telefonlarında zaten kredi kartına hiç gerek kalmaz
:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
heee

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iki haftadır serviste hayat düzenim değişti şuan ne kullandığımı görseniz:( hayatımın bi parçası o da

tempestshine

tempestshine

Üye
kesinlikle doğru :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Yasayabilir miyim emin degilim. Bu akilli telefon sinirsiz internet paketine sahipse hayir.

Ancak, bana akilli telefondansa 7" tabletler daha vazgecilmez geliyor. Bende Galaxy Tab var, bazen telefonu atiyoruk bir koseye onunla geziyorum. Microsoft Nexus 7 ayarinda Windows 8 tablet uretirse telefon kullanmayacagima yemin ediyorum.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
şimdi var mı ki, yaşıyoruz...

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
ailem, nişanlım bir de n95 8gb em beni bu hayatta tutan muhteşem 3lü :scooter:
Not: inanmayın bu sözüme bir isim vardır o kuldan öte kuldan ziyade

aleranol

aleranol

Üye
valla eğer 1.nesil s^3 lerden daha iyiinterneti olan bir telefonunuz varsa pcye de çok gerek yok. Hele w8 ile çalışan surface tablet bu konuda büyük başarı.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yaşayamam diyemem ama baya zorlanırım. Ödevimi bile onunla yapıyorum.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Akıllı telefon değilde internet diyelim en çok internetinden yararlanıyorum çünkü :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Şu an ikilemdeyim doğrusu :D

cengizba

cengizba

Üye
artık 6. Duyu organımız oldu ve o olmazsa gerçekten zor günler bekliyo en azından beni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt