Akıllı Telefonunuz Kaç Dereceye Kadar Isınıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

gunes34

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonunuz Kaç Dereceye Kadar Isınıyor?
telefonunuz kaç dereceye kadar ısınıyor
ve normal olan sıcaklık nedir bilen varmı acaba?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla bilmiyorum ama benim E7'de şarjı fulleyip

-Yüksek MB'lı video-oyun vs indirirken
-arka planda müzik çalarken
-uzun süreli oyun oynarken inanılmaz rahatsız edici şekilde ısınma oluyor cayyyır cayır hemde :sirit: :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İşlemci zorlanınca ısınır. Benim telefonum da öyle bir sorun yok çünkü işlemci yok :ehe lakabı uyuyan ezik :ehe

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
normal sıcaklık 25-27 fln oluyor. ısınınca 55-60 kadar yolu var ama 60 üstünde telefon kapanıyor ve 10dk açilmiyor. diye biliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aha da uyandı şimdi ısınmaya başladı çok kızmış olmalı aklı olan siteden çıksın büyük bir patlama olacak.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
video indirirken acayip ısınıyor bildiğin ateş ateş

arassa

Üye
Asphalt 7 ve o tarz oyunlari oynarken 50 dereceye kadar cikiyor. normal kullanimda 40 dereceyi gecmiyor

PriZm

PriZm

Üye
62 Derece 1400 Mhz de iken

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benimki normal halde havale geçiriyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evde tüp bittiği zaman hemen telefondan bir video açıyorum , birde internetten büyük boyutlu dosya indirmeye başlıyorum. Telefon o kadar güzel ısınıyor ki yemeği ve çayı ısıtıyorum. Bu telefondan bir kaç tane daha alıp evde soba olarak kullanmayı da düşünmüyor değilim hani :)
Teşekkürler Nokia. 4ever 5800

doctorrr

doctorrr

Üye
Rahatsız edici derecede C6-01 çelik kasa olduğu için kanımca :hmmm

dejavu178

dejavu178

Üye
ekran parlaklığını düşürüp 3g'yi açmadıkça ısınmıyor :P:

meme4

meme4

Üye
bende aşırı ısınma oluyodu arada buzdolabına koyuyordum bir gün bi baktım telefonun batarya şişmiş yuvasından çıkmıyordu bıçakla çıkarttım bataryayı servise yolladım batarya degişti bataryanın altına jelatin gibi bişe yerleştirmişler şimdi istedigi mi yapıyom aynı ısıda kalıyor asla ısınmıyor

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
1 saat oyun oynayınca kalorifer tanımıyor benim tel :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ısısını nasıl ölçüyoruz ki ateşölçer le mi :kop: vallahi bende de ısınma sorunu var gibi ama kış ayındayız iyi geliyor çok sorun etmyiorum yazıdna soğma sorunu olsa tadından yenmez :islik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vallahi ben stock 4.0.3 de 55 i gördüm ama cm9 da maximum 50 :)

- - - Eklendi - - -

ısısını nasıl ölçüyoruz ki ateşölçer le mi :kop: vallahi bende de ısınma sorunu var gibi ama kış ayındayız iyi geliyor çok sorun etmyiorum yazıdna soğma sorunu olsa tadından yenmez :islik
Programlar var :)

dedereis123

dedereis123

Üye
50-55 arasını görüyorum bazen tek çekirdek 1 ghz ile

Üst Alt