akıllı telefonların soğukla imtihanı .))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
akıllı telefonların soğukla imtihanı .))
arkadaslar MikroPC dergisi telefonların soguklara ne kadar dayanıklı oldugunu arastırmış,buna göre samsung galaxy S2 -35 derecede dahi calısmaya devam etmiş,Iphone 4S -5 derecede sim kart hatası vermiş burdan Apple'ın ne kadar dayanıksız telefonlar ürettigini göryoruz Nokia'da fena degil C6-01 ve E65'le yapılan testlerde -30'da calısmayı basarmıs ama N9'da -5 derecede batarya hatası vermiş

kaynak:

SII kadar dayanıklı bi telefon görmedim. Bi de ısınma problemi olmasa

Tepkiler: polluxea♪
    Konu Sahibi
cidden dayanıklıymıs valla -35 yani boru degil

Motorola Defy -40 dereceye kadar inebiliyor.Ayrıca su geçirmez ve dünyanın en dayanıklı telefonu diyebilirim.

ForeverAlone";4317920][COLOR="Black' Alıntı:
Motorola Defy -40 dereceye kadar inebiliyor.Ayrıca su geçirmez ve dünyanın en dayanıklı telefonu diyebilirim.[/COLOR]

1) dünyanın en dayanıklı telefonu değil.
2) Defy özel bi telefon zaten.

_ardaa

Üye
SII ısındığı için soğuk etkilemez onu

Tepkiler: DenizhaNq
ulen bu c6-01 varya çok deli telefon ya birde belleleseler...

C6- 01 iyi telefon.Kamerası da 8 MP ama Carl Zeiss değil. Zaten merceği Carl Zeiss olsaydı fiyatı da ona göre olurdu. Nokia telefonları çok iyi ama adamların stratejisi belli. Tüm özellikleri bir araya getirmiyorlar. Birbirlerini dengeleyen telefonlar üretiyorlar. Nokia 500 alacaktım mesela bütçeme uygun diye ama sırf flaşı yok diye vazgeçmiştim. Birinde kamera çözünürlüğü iyi flaş yok. Birinde flaş var ama kamera çözünürlüğü düşük. Birinin ekran ebatı yetersiz diğerinin bilmem neyi. Herneyse... Kişinin isteğine uyan telefon da üretmeyeceklerine göre. Dengelemeye devam en iyisi.

Antalya - Saklıkentte müthiş soğuk vardı kar filan yağmıştı C7 fıstık gibi çalıştı ama ekran masmavi oldu

guzel performans nokıa adammdırr

covar

Üye
benim c6-01 im neymişş de benim haberim yokkk

atakan25

Üye
c6-01 de ısınıyo ya ondandır herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...