Akıllı telefonlarda telefon kapalı iken alarm çalmama ?

Sponsorlu Bağlantılar

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefonlarda telefon kapalı iken alarm çalmama ?
arkadaşlar biliyorum bunun ile ilgili birsürü konu açıldı ama kesin cevap veren kesin çözüm veren hiçkimse olmamış. Benim aklım almıyor nokia da bile telefon kapalı iken alarm çalıyor bizim bu samsung telefonlarda çalmıyor. Ben abimin general mobile discovery si ile denedik oldu bu arada benim telefon Samsung Galaxy S2 Plus(GT-I9105P). Kesin bi çözümü varmı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Androidin dogasinda yok oyle bisey. Eger uretici firma yazilima bu ozelligi eklerse calar calmamasi cok normal.

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Eee peki bazı uygulamalar var diyorlar telefonu kendisi açan mesela chainfire nin nomoarpowah adlı uygulaması gayet güzel ama sadece şarj esnasında geçerli bildiğiniz bi program varsa soylermisiniz

Son düzenleme:

KırcalıHolding

Üye
arkadaşlar biliyorum bunun ile ilgili birsürü konu açıldı ama kesin cevap veren kesin çözüm veren hiçkimse olmamış. Benim aklım almıyor nokia da bile telefon kapalı iken alarm çalıyor bizim bu samsung telefonlarda çalmıyor. Ben abimin general mobile discovery si ile denedik oldu bu arada benim telefon Samsung Galaxy S2 Plus(GT-I9105P). Kesin bi çözümü varmı ?
Ne demek nokiada bile var nokiayı aşağılar gibi..samsung daha dünkü b.k biraz saygı eminim nokia toparlanacaktır sadece biraz işleri kötü o kadar

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek nokiada bile var nokiayı aşağılar gibi..samsung daha dünkü b.k biraz saygı eminim nokia toparlanacaktır sadece biraz işleri kötü o kadar
Abicim ben nokia yı kötülemedim şimdiki akıllı telefonlarda olmayan bir özellik nokia da bile var derken ben kötülemedim öyle anlaşıldı ise affola

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Nokia da 20 yıldır zaten var kapalı alarm :)

fk555897

fk555897

Üye
Android ve Apple'da böyle birşey olmuyor. Alarmın çalması için telefonun açık olması gerekiyor.

byosos

byosos

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara telefonu belirli saatte açabilen bir uygulama vardı ama pekte hatırlamıyorum.
Evet var böyle bi uygulama nomoarpowah adlı bi uygulama chainfire nin yaptığı bi program ama sadece şarj olurken çalışıyo

climax2001

Üye
general mobile discovery var, telefon kapalıyken gayet güzel çalıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android L İle Düzelir Belki İleride :hmmm

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt