• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Akıllı Telefonlara Yüklediğiniz Uygulamalara Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonlara Yüklediğiniz Uygulamalara Dikkat!
Google Play ya da iOS'dan indirdiğiniz ücretsiz uygulamaların içerisine gelir elde edebilmek için yerleştirilen uygulamalara dikkat! Kullanıcıların bu reklamlardan rahatsız olması sebebi ile geliştiriciler tarafından yerleştirilen gizli reklamlar hem cihazınızı yavaşlatmakta hem de internet paketinizi bitirmekte.


Gözükmeyen reklamların uygulamaların içerisine yerleştirilmesi başlangıçta kulağa oldukça hoş gelebilir.Ancak çalıştığı sürece hem cihazınızın kullanım süresini azaltmakta hem de internet paketinizi bitirmekte.

Amerika'da yapılan 10 günlük bir araştırma sonucu kullanılmakta olan cihazların %1'inde bu tarz uygulamalar mevcut.Diğer ülkelerde dahil edildiğinde bu oran %3'e çıkmakta. ve 'nin bu duruma müdahale etmesi oldukça zor olduğundan bu tarz uygulamaları pil tüketim seviyesi ile tespit etmeniz mümkün.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaynak :

#uygulama #android #ios #internet #apple #google
 
  • Beğen
Tepkiler: silivriserdar


KacakMazot

KacakMazot

Üye
Engellemek için ne yapmamız gerekir??
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Adblock kullan tavsiyem
 


Üst Alt