Nexus 4'ün Arayüzü kötü fakat google play'da sürüyle Launcher var birde Nexuslar Saf Android Kullanıyor ve Saf Android En İyisi Kasmalar Mevcut Olmuyor. Ve Birde Direk Güncellemeleri Alıyor Yani 5.0 Çıkınca İlk Nexus 5 İle Nexus 4e Geliyor.optimus g fiyat olarak biraz daha yukarıda malesef![]()
Nexus 4 Almalısın Bence Ben Ağustosda Aldım Ve Şuana Kadar Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım. Saf Android Kullanmasıda Daha İyi Öbür Türlü Samsung Touchwiz Kullanıyor ve İlerde Sistemi Yüklediğin Oyunlarla Uygulamarla Derken Sistem Yavaşlamaya Başlıyor (Bu Sadece Samsung İçin Değil Nexus Serisi Harici Tüm Telefonlar İçin Mevcut) Ama Saf Android Böle Değil. Üstelik Son Sürüm Android'i Kullanıyorsun.çok kafam karıştı suan ne yapsam bilemedim
Google Play'dan Bir Sürü Launcehr Var İstediğini Yükleyebilirsinpeki hocam şeyi soracağım telefonu ozellestirebiliyormuyuz yani menüleri sayfa geçişlerini yani genç güzel bir sistem istiyorum
KK Launcher'ı Kullanıyorum Ben Nexus 5'in Arayüzü Verilmiş Ve Gayet Güzel 
Evet Tanıtılacak Fakat 900 Tl Civarında Telefon Çıkacağını Pek Sanmıyorum. Birde 900 Tl'ye Ekleme Yapabilirsen 500 TL Filan Nexus 5 Almalısın Özellikleri , Tasarımı , Arayüz Konusunda Çok İyi.ayın 24 ünde etkinlik varmış yeni modeller tanitilacakmış ona baktıktan sonra fikrimi degistirmezsem nexus alacağım
Rom Yükleyince Garantiden Çıkıyor O Yüzden Sölemedim BenBak saf androidden sıkılırsan sadece launcher değil romlarlada istediğin özellik ve arayüze ulaşırsın.
Şahsen Ben Rom Yüklemedim Ve Hiç Sıkılmadım
Fakat İlk Telefonu Aldığım Günkü Gibi Değil Heryere Yavaşca , Nazikçe Koyuyordum
Şimdi ''Bakalım Buradan Yatağa Fırlatabilcemmi
''