Telefon Tavsiyesi akıllı telefon tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

akıllı telefon tavsiyesi acil lütfen

• yeni telefon

Kullanılan: 3 75.0%
  • hızlı çalışan tel.

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bu bilgileri dikkate alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
He ya bide 5 falan alacak diyolardı.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Lumialara bak derim android dersen nexus 4

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
bugün nexus 4 u arastirdim saf android kullanıyor hiç çekici gelmedi bana ekranida biraz soğuk geldi karar verdim ya s3 alacağım yada xperia sp bir tek buna karar veremedim tasarimada önem verdigimi anladım sizce hangisini almalıyım :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sp nin ekranına baktınmı peki? Kamerasıda S3 kadar iyi değilmiş. Ama S3 den daha iyi performans verdiği söyleniyo. Bide Optimus G ye bak istersen.

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
optimus g fiyat olarak biraz daha yukarıda malesef :)

NEXUS

NEXUS

Üye
optimus g fiyat olarak biraz daha yukarıda malesef :)
Nexus 4'ün Arayüzü kötü fakat google play'da sürüyle Launcher var birde Nexuslar Saf Android Kullanıyor ve Saf Android En İyisi Kasmalar Mevcut Olmuyor. Ve Birde Direk Güncellemeleri Alıyor Yani 5.0 Çıkınca İlk Nexus 5 İle Nexus 4e Geliyor.

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
çok kafam karıştı suan ne yapsam bilemedim

NEXUS

NEXUS

Üye
çok kafam karıştı suan ne yapsam bilemedim
Nexus 4 Almalısın Bence Ben Ağustosda Aldım Ve Şuana Kadar Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım. Saf Android Kullanmasıda Daha İyi Öbür Türlü Samsung Touchwiz Kullanıyor ve İlerde Sistemi Yüklediğin Oyunlarla Uygulamarla Derken Sistem Yavaşlamaya Başlıyor (Bu Sadece Samsung İçin Değil Nexus Serisi Harici Tüm Telefonlar İçin Mevcut) Ama Saf Android Böle Değil. Üstelik Son Sürüm Android'i Kullanıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: bgrm78

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam şeyi soracağım telefonu ozellestirebiliyormuyuz yani menüleri sayfa geçişlerini yani genç güzel bir sistem istiyorum

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
peki hocam şeyi soracağım telefonu ozellestirebiliyormuyuz yani menüleri sayfa geçişlerini yani genç güzel bir sistem istiyorum
Google Play'dan Bir Sürü Launcehr Var İstediğini Yükleyebilirsin :) KK Launcher'ı Kullanıyorum Ben Nexus 5'in Arayüzü Verilmiş Ve Gayet Güzel :)

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
ayın 24 ünde etkinlik varmış yeni modeller tanitilacakmış ona baktıktan sonra fikrimi degistirmezsem nexus alacağım

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
ayın 24 ünde etkinlik varmış yeni modeller tanitilacakmış ona baktıktan sonra fikrimi degistirmezsem nexus alacağım
Evet Tanıtılacak Fakat 900 Tl Civarında Telefon Çıkacağını Pek Sanmıyorum. Birde 900 Tl'ye Ekleme Yapabilirsen 500 TL Filan Nexus 5 Almalısın Özellikleri , Tasarımı , Arayüz Konusunda Çok İyi.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bak saf androidden sıkılırsan sadece launcher değil romlarlada istediğin özellik ve arayüze ulaşırsın.

NEXUS

NEXUS

Üye
Bak saf androidden sıkılırsan sadece launcher değil romlarlada istediğin özellik ve arayüze ulaşırsın.
Rom Yükleyince Garantiden Çıkıyor O Yüzden Sölemedim Ben :) Şahsen Ben Rom Yüklemedim Ve Hiç Sıkılmadım :) Fakat İlk Telefonu Aldığım Günkü Gibi Değil Heryere Yavaşca , Nazikçe Koyuyordum :D Şimdi ''Bakalım Buradan Yatağa Fırlatabilcemmi :D''

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eski haline getirincede devam ediyor :D aynen bende yüklemedim sıkılmadım oyunlar sıkıntımı alıyo bunlar için performans gerek performans için diğerlerine nazaran saf android :D ooo yakında drop testlerede başlarsın :D

• Beğen
Tepkiler: bgrm78

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
hocam nexus 4 alacağım cumartesi günü ama ondan önce dünkü telefon fuarında yeni telefonlar çıktımı bilgi almak istiyorum :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çıktıda senin bütçeyi aşar kardeşim :)

Invoke

Invoke

Üye
Orta seviye cihazlarda var Yeni çıkan ve çıkacak olan ama hem onların memlekete gelmesine zaman var hem nexus 4den pahalı olurlar hem de nexus 4 den daha düşük performans verirler. :D

nomad533

nomad533

Üye
Nexus 4 alabilirsin ben s4 mini kullanıyorum rahatlıkla oyun oynıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt