Telefon Tavsiyesi akıllı telefon tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

akıllı telefon tavsiyesi acil lütfen

• yeni telefon

Kullanılan: 3 75.0%
  • hızlı çalışan tel.

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
akıllı telefon tavsiye
arkadaşlar 900 tl param var akıllı telefon alacağım ama ne alacağıma karar veremedim aldığım telefonun 2 yıl beni idare etmesi lazım geçen sene samsung ace aldım 1 yılda telefon bitti hiç bir şey yüklenmiyor çok yavaş öyle bir sorun olmasını istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum son olarak bir de arkadaşım çakma s4 almış ama birebir gibi hızlı çalışıyor hiç bir sorun çıkarmıyor 400 bundan al diyor ne yapacağıma karar veremedim şimdiden herkese teşekkürler :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
2-3 ay bekle şuanda o fiyata biraz zorlayarak alabileceğin Galaxy S4 Zoom, S4 Mini, Xperia SP, Nexus 4 gibi modeller mevcut. Ancak beklemeni tavsiye ederim 24 Şubat MWC etkinliğinde yeni modeller tanıtılacağından biraz daha beklemek en iyisi gerçekten sağlam modeller gelecek.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çakma telefona para verilmez. Gerçeği ile dıştan aynı görünse de içi bomboştur. Hızlı çalışmasına bakma, bir GTA ya da Asphalt 8 oynayabiliyor mu? Sana tavsiyem yeni Lumia modellerini beklemen ya da Nexus 4 alman.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çakmaya vereceğin parayı denize dök daha iyi :D Kasma falan istemiyosan 900 tl ye bi nexus 4 al kafan rahat olsun tasarımıda hoş güzel telefon. Onun dışında s4 zoom veya mini gibi modellerde ilerde kasmalar yaşarsın.

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 4 en son 1000TL idi. Daha da inmiştir belki. Onu al bence.

ANIL

ANIL

Admin
Biraz bekle Discovery 2 çıkacak f/p ürünü olacağı için alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
o zaman şubat sonuna kadar beklemek en iyisi ondan sonra tekrar yardımlarınızı bekliyorum :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
o zaman şubat sonuna kadar beklemek en iyisi ondan sonra tekrar yardımlarınızı bekliyorum :)
Kesinlikle öyle şu MWC'Yi bir atlatalım da ondan sonra herşey rayına oturur 8 güncük kaldı zaten :)

• Beğen
Tepkiler: bgrm78
Invoke

Invoke

Üye
Öncelikle anketten hiçbir şey anlamadım. Hem yeni hem hızlı telefon olamaz mı? Vereceğim oy ne manaya gelecek bilmiyorum. Neyse, geçelim.
900TL > Nexus 4 > En mantıklı tercihlerden biri, bence.
Çakma telefon da alma, sonra bir gece radyasyondan ailecek vefat etmiş olabilirsiniz ya da doğacak çocukların mutant olabilir. (!) Bunlar abartı tabi ama yarın bozulacak o cihaz, o para çöpe gitmiş olacak.
Nexus 4 en son 1000TL idi. Daha da inmiştir belki. Onu al bence.

Teknosa da bile 949, daha ucuza da bulunur.

Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4

LimePie

LimePie

Üye
bence 8 gün daha bekle mwc den sonra karar verirsin :oke:

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
xperia sp de çok hoş duruyor o nasıl arkadaşlar birde s3 de cazip geliyor şuan

MaxipmaN

Üye
s4mini olabilir fakat 1000 lira verilmez bence

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yani kasada problem yok gibi ama cihazda varmı yokmu bilemeyiz bunu satıcıyla görüş yada inceleme fırsatın varsa bak bi

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
satıcı ankaradaymış cihazı görme şansım yok malesef :(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ankarada bi akraban falan varsa ona baktırt :D

• Beğen

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
malesef yok :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4'ü 900 TL'ye Alabilirsin Android Telefon Alıcaksan Nexus Serisinden Şaşma Çünkü Nexuslar Saf Android Kullanıyor. Yani Seçimin Daima Nexus Olsun. Biraz daha ekleme yapabilirsen Nexus 5 Al 1400 TLSamsung Alma Bence Yeni Model Çıkardıklarında Desteği Hemen Kesiyorlar. S3'e 4.4 ve Üstü Gelmiyecek Bilgin Olsun.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt