Akıllı Telefon Bomba Gibi Patladı

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefon Bomba Gibi Patladı
Samsung Galaxy S3'ü pantolonunun içinde patlayan İsviçreli bir kadının derisinde, patlama sonucunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştu.

-Emre

Üye
inanmam kesinlikle başka bir firmanın oyunu. çünkü daha önce böyle bir olay yaşanmıştı ve olay ortaya çıkınca firma özür diledi.

_RYUK_

Üye
hepsi amerikan oyunu

Belki patlamaya programlıdır

Tepkiler: Türe ve GuiTaRisT111

-efşan

Üye
Benim telefon patlamıyor da bunlar nasıl patlatıyor anlamadım.

SheFy

Üye
konuy girmeden önce tahmin ettim kesin bu s3 tür diye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Tamam inandık yahu.

MaxiHan

Üye
Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

Türe

Üye
Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

O sahte idi ama bu gerçek hakkaten

Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba

MaxiHan

Üye

Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba

Annemin telefonuda s3 hatta bir ara ben kullandim ama oyle asiri bir isinma gormedim ama 1ghz de calistiriyordum telefonu

Türe

Üye

Annemin telefonuda s3 hatta bir ara ben kullandim ama oyle asiri bir isinma gormedim ama 1ghz de calistiriyordum telefonu

Normal kullanımda gayet iyi isinmiyor fakat oyunlarda ateş gibi mübarek. Rr3 oynuyorum 30 dk filan cihaz alev gibi elim yanıyor dokunurken.

MaxiHan

Üye
bende yuklemistim ama herhangi bir isinma olmamisti. Ama ben 1ghz ve kernel degisimi yaparak denemistim. Internettede cok isiniyor falan diyorlar ama bende nedense bir sorun yok

[ENGİN]

Üye

Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu

Türe

Üye
[ENGİN];6293290' Alıntı:
Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu

Ilahi abi kızın bacağa üzüldüm 2. Derece yanık varmış