teAtalay
Üye
Akbank Direkt Mobil Mağazada Yerini Aldı
Merhabalar,
Bir süre önce Windows 8 uygulamasını çıktığını paylaşmıştım. Bugün de uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz AKBANK DIREKT MOBIL WP8 uygulamasını çıkartmış bulunmaktayız.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, biz yaptık diye söylemiyorum, dünyanın en iyi bankacılık uygulaması diyebilirim
Uygulama ile bankacılık işlemlerinizin neredeyse tamamını bir kaç saniye içerisinde yapabiliyorsunuz. Fotoğraflarla gösterelim o zaman...
Bu arada lütfen uygulamayı oylayarak hakkındaki yorumlarınızı bizlere iletiniz.
İNDİR:
Bir süre önce Windows 8 uygulamasını çıktığını paylaşmıştım. Bugün de uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz AKBANK DIREKT MOBIL WP8 uygulamasını çıkartmış bulunmaktayız.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, biz yaptık diye söylemiyorum, dünyanın en iyi bankacılık uygulaması diyebilirim
Uygulama ile bankacılık işlemlerinizin neredeyse tamamını bir kaç saniye içerisinde yapabiliyorsunuz. Fotoğraflarla gösterelim o zaman...Bu arada lütfen uygulamayı oylayarak hakkındaki yorumlarınızı bizlere iletiniz.
İNDİR:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:

bu nasıl detaylı bir banka uygulaması. herşey var! yapıkrediye bunun linkini atıp bakın örnek alın belki utanırsınız biraz diyesim geldi
yı da yapın