AKBANK DIREKT MOBIL Windows 8 Mağazada! WP çalışmaları başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Akbank'ta çalışıyorsun yani benim çok arkadaşım var o bankada :D Neyse gevezelik yapmayayım kolay gelsin tekrardan, wp8 uygulamasını dört gözle bekliyorum :D Bu arada ilk mesajımda en sonunda dikkate aldılar şaşkınlar demiştim kusura bakmazsın artık eheheh :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve BrahimOkumus
hllsvrn

hllsvrn

Üye
İşte bu çok güzel bir haber!!! :eller:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Akbank'ta çalışıyorsun yani benim çok arkadaşım var o bankada :D Neyse gevezelik yapmayayım kolay gelsin tekrardan, wp8 uygulamasını dört gözle bekliyorum :D Bu arada ilk mesajımda en sonunda dikkate aldılar şaşkınlar demiştim kusura bakmazsın artık eheheh :D:D:D

Estağfurullah, ben genel merkezde çalışıyorum arkadaşlarınız da oradalar mı?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben 5 aydır msj atıyorum dıkkate almadılar ios android uygulamamız var dıyorlar onları kullanın şimdılık lumua çalışmamı zyok dıyorlar adamlar daha lımia bıle dıyemıyordu baya gelişme var lumia y a lumua diyen sahıslar şimdıde lumua lar a uygulamamı yapmaya karar verdıler :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
ben 5 aydır msj atıyorum dıkkate almadılar ios android uygulamamız var dıyorlar onları kullanın şimdılık lumua çalışmamı zyok dıyorlar adamlar daha lımia bıle dıyemıyordu baya gelişme var lumia y a lumua diyen sahıslar şimdıde lumua lar a uygulamamı yapmaya karar verdıler :)

Evet lumualara da başlıyoruz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sevdigin işi yaptigin belli. Hem de bu iş icin olabimecek en iyi yerlerden birinde calişiyorsun. Başarili olamaman icin hic bir sebep yok. Kolay gelsin.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sevdigin işi yaptigin belli. Hem de bu iş icin olabimecek en iyi yerlerden birinde calişiyorsun. Başarili olamaman icin hic bir sebep yok. Kolay gelsin.

Pasaparola gelsin de biz de "başarılı" olalım :kıskıs: :naughty:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve BrahimOkumus
ÖEY

ÖEY

Üye
Estağfurullah, ben genel merkezde çalışıyorum arkadaşlarınız da oradalar mı?
Valla benim arkadaşlar hep şubelerde bu ticari miy mi ne diyorlar kendilerine :D Öyle bir kavmin üyeleri :D:D

• Beğen

Üst Alt