Tamam oldu ilk başta dondu falan ancak 2-3 kere resetledim açıldı.Sd karta falan ulaşamıyorum yazılımlar falan yoktu. ES file explorer file manager marketten indirip kurdum sd kart yok yazıyordu fazla kurcalamadım.Önerebileceğiniz yararlı yazılımlar varsa müteşekkir kalırım...Emeğiniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz....[h=3][/h]
abi oyun oynayan için büyük sıkıntı. frekansı 800e düşürdüm ısınma buyuk ölçüde azaldı ve oyunda kasma yapmıyor.
+ olarak oyun oynamasak bile nette gezinirken falan şarj daha uzun süre gidiyor.
abi oyun oynayan için büyük sıkıntı. frekansı 800e düşürdüm ısınma buyuk ölçüde azaldı ve oyunda kasma yapmıyor.
+ olarak oyun oynamasak bile nette gezinirken falan şarj daha uzun süre gidiyor.
root/system içindeki built.prop dosyasında işlemci frekansını el ile giriyoruz abi.
max_cpu_on
max_cpu_off
min olanlara karışmıyoruz ben bu iki değerede 816000 yazdım 800mhz de çalışıyor.
frekanstaki değişimleri 12000 12000 olarak arttırıp azaltıyoruz abi
816000-828000-840000-852000 ... gibi
root/system içindeki built.prop dosyasında işlemci frekansını el ile giriyoruz abi.
max_cpu_on
max_cpu_off
min olanlara karışmıyoruz ben bu iki değerede 816000 yazdım 800mhz de çalışıyor.
frekanstaki değişimleri 12000 12000 olarak arttırıp azaltıyoruz abi
816000-828000-840000-852000 ... gibi
Alakanıza teşekkür ederim öncelikle,
Bazı oyunlarda mesela, talking tom 2'de sd card has to be mounted for this operation hatasını veriyor,sd kart hatalı biçimlendir diyor ama ben sd kartın içindekileri görüyor ve uygulamaları kurabiliyorum.Es file explorer çalışmadı galiba hiçbirşey göstermiyor.Birde cihazın kendi hafızası 16 gb gözükmüyor galiba?
cihaz hafızası olarak şöyle söyleyeim toplam hafıza 16gb, kullanılabilir 15.2 GB olarak bulunur.
kullanıcıya sunulan kullanım alanı ise 13.2 gb kadar. aradaki 2gblık bölümün yarısı uygulamaların yüklendiği dahili bellek olarak kullanılır diğer yarısı sistem için ayrılmış kısımdır